לימודי ריקוד וכו'

MajiMagic

New member
לימודי ריקוד וכו'

אני מוצא את זה כנושא קצת מביך אבל חייב לשאול.
אז החתונה שלנו ממש בקרוב, מ-מ-ש בקרוב. באוגוסט! חתמנו על התאריך לפני 4 ימים. וכלום עדיין לא מסודר למעט המקום והקייטרינג (שגם שם אנחנו צריכים לבחור את המאכלים שאנו רוצים שיגישו באירוע).
בין שאר הדברים והמטלות אני ואשתי לעתיד רוצים ללמוד לרקוד כדי לא לעשות יותר מדי פאדיחות, למרות שגם זה לדעתי עניין של נקודת מבט בלבד.

שאלתי היא האם אתם חושבים שאנחנו צריכים לחפש ולשלם על קורס / שיעורים ספציפיים ללימודי ריקוד? או אפשר לחסוך את זה ולמצוא מורים שמלמדים בחינם כמו מדיה-נוצ'ה או tutorials ביוטיוב?
מה מקובל ונוח יותר?

תודה מראש :)

iritki

New member
תלוי מה אתם רוצים: לעשות ריקוד חתן כלה או ללמוד לרקוד

וגם בללמוד לרקוד יש הרבה מגוון. נראה לי שהתכוונתם לשני ואז אני אציין כמה נקודות למחשבה שאני יכולה לחשוב עליהם.
&nbsp
טוטוריאלים באינטרנט - מלמדים סגנון מסוים, אין לכם פידבק אם עושים טוב או לא וצריך משמעת עצמית. הייתרון זה כמובן החינימיות והגמישות בשעות.
&nbsp
מדיה נוצ'ה - מאוד דומה לטוטוריאלים מבחינה כספית, מבחינת המשמעת - שלא משלמים שום דבר חוץ מעצמכם לא מכריח אותכם ללכת. כן מלמדים סגנון מסוים בדרך כלל אבל יש גם ריקודי שורות ויותר חברה ולקוד ליד אנשים ועם אנשים וזה ייתרון מבחינתי.
&nbsp
שיעורי ריקוד בתשלום - יש לדעתי מקמות שמלמדים ריקודי פריסטייל ואז לא לומדים תנועות או סגנון ספציפי אלא רק מקבלים בטחון בריקוד באופן כללי.
&nbsp
תחילו לצאת למסיבות :)
&nbsp
בהצלחה

elinoket

New member
עונה

מכיוון שהיום אין ממש ריקודים רשמיים כמו פעם, והיום זה פשוט לנענע את הגוף איך שרוצים, הייתי ממליצה לכם ללכת לשיעור או שניים שבהם לומדים יותר להשתחרר ולרקוד בחופשיות ברחבה בביטחון.
יש מורים שעושים את זה (ראיתי באתר MIT4MIT כמה כאלו עם המלצות)

למעלה