לימודי קופירייטינג

aduvdav

New member
לימודי קופירייטינג

שלום, אני בת 26, אחרי תואר ראשון במדעי ההתנהגות ממכללת ת"א יפו, בממוצע 85. אני מאוד מתלבטת לגבי המשך הלימודים.. אני יודעת שאני חייבת תואר שני במקצוע שהוא פרקטי ולכן אני נודדת לכמה כיוונים.. ואשמח לייעוץ. אני מתכננת להירשם לתואר שני בלקויות למידה, אך מכיוון שאני נמצאת ברף הנמוך של הקבלה, אני נודדת לעבר כיוונים אחרים. אחד מהם זה קופירייטינג, היות ויש בי הסקרנות ואולי אף המוטיבציה לכך. הבעיה היא שאין לי כ"כ מידע על התהליך , סיכויי השתלבות בשוק וכד'.. קראתי באחד הפורומים שמישהו רשם של-9 ח' עלה לו 17000 ש"ח.. סכום שבעצם יכול לכסות לי תואר שני, לכן אני מצויה בהתלבטות רבה ובאי וודאות אף יותר גדולה.. אני אשמח ואודה מאוד לכל מי שיסכים לייעץ לי ולומר את דעתו. בברכה, עדי.

shani ls

New member
היי

האמת שלא כ"כ הבנתי מה בין תואר שני בלקויות למידה ובין קופירייטינג...אלו שני מקצועות שונים לגמרי. למיטב ידיעתי קופירייטינג לא מרוויח 17,000 ש"ח (גם לא אחרי 9 חודשים אם הוא עילוי ממש גדול). זה גם תפקיד שאת צריכה להיות באמת טובה כדי להתקדם בו. בכל מקרה אני מציעה לך להיכנס לטבלת השכר בלינק המצ"ב ולבדוק את נושא השכר: http://www.shenhar.co.il/occupations.asp מה לגבי תחום המשיק לתואר הראשון שלך ? אולי ביבליותרפיה ? אם את טובה עם טקסטים (אני מניחה שכן אם את מתעניינת בלימודי קופירייטינג) ויש לך רקע בתחום מדעי ההתנהגות זה יכול להיות שילוב מעניין.

aduvdav

New member
אין בין שניהם קשר

אני מתעניינת בגדול בתחום האבחון והייעוץ. תחום של טיפול פחות מדבר אלי, לכן אבחון לקויות למידה זה במקום הראשון והקופירייטינג זה רק ככה ביומיים האחרונים שהתחלתי להתעניין ולבדוק בנושא. זה גם משלב סוג של אבחון, יותר להרגיש את הלקוחות, מה שהם מחפשים ואת קהל היעד. כתוב בלינק הזה ששכר התחלתי של קופירייטרים מתחיל מ8000 ש"ח אבל קראתי שמרויחים את המינימום, כאשר כל יום עובדים לפחות 10 שעות. אז למה להאמין? בנוסף, התקשרו אלי היום ממכללת תלתן לתת לי מידע על הלימודים. אני גרה בר"ג והלימודים בחיפה... השאלה אם מישהו יכול לתת לי מידע על המכללה ועל כמה היא "שווה" יותר לעומת האחרות... אני מודה לכם מאוד, עדי.

shani ls

New member
אז ככה

עד כמה שאני מכירה תפקיד התחלתי של קופירייטינג במשרדי פרסום זה סוג של עבדות מודרנית. יש המון הילה למי שעובד במשרד פרסום אבלו זו עבודה ממש קשה של המון שעות והשכר לא כ"כ מתגמל (בטח לא בהתחלה). לשיקולך כמובן. לגבי מכללת תלתן - האמת שלא שמעתי שום דבר עליה ולא מכירה אף אחד שלמד/לומד שם
יש לי חברה שלומדת לתואר שני בליקויי למידה בבית ברל והיא רק משבחת את התכנית. זה יותר קרוב לך מחיפה אם הבעיה היא המרחק. בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

למעלה