לימודי פיזיקה

ה ת פ ס ן

New member
לימודי פיזיקה

שלום רב! אני אמור להתחיל בשנה"ל הקרובה לימודי הנדסת חשמל בטכניון לא למדתי פיזיקה בתיכון ואני צריך להתחיל הכל מאפס אני מחפש מכינה מהירה באיזור ירושלים או הצעות מעניינות אחרות מישהו יכול לעזור ללחוץ שכמוני?

yoni162

New member
אם לא למדת פיזיקה בתיכון

אתה תצטרך כנראה לעשות בחינת סיווג בפיזיקה בטכניון. המכינה שלהם מציעה קורס הכנה לבחינה שכולל את החומר (מכניקה, חשמל).

anomalia20

New member
אני בדיוק במצב שלך :)

אני לומדת עכשיו לבד לבחינת הסיווג במכניקה, בתקווה שאני אפטר מהחלק הזה של הבחינה לפני תחילת הלימודים, אבל התחלתי ללמוד לפני די הרבה זמן. לגבי בחינת הסיווג בחשמל, אני אצטרך ללמוד אליה כבר בטכניון... אני לא רואה פתרון אחר עבורי, כי גם אני לא מסביבת חיפה (אני מהמרכז), אז בעייתי לי לקחת את קורסי ההכנה של הטכניון עכשיו באמצע החיים. בכל אופן, הבנתי שיש הרבה שאין להם רקע בפיזיקה ופשוט לומדים הכל מאפס בטכניון. זה יוצר קצת עומס בשנה הראשונה או שאפשר פשוט לקחת סמסטר קיץ בסוף השנה הראשונה...

johngalt2

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

מומלץ ללמוד כמו שצריך עכשיו - פיזיקה 1 הוא לא קורס קשה במיוחד, אבל פיזיקה 2 הוא הרבה פחות סימפטי, ואנשים שאין להם רקע חזק די מתקשים למצוא שם את הידיים ואת הרגליים.

anomalia20

New member

אני לומדת עכשיו לבד לבחינת הסיווג במכניקה, בתקווה שאני אפטר מהחלק הזה של הבחינה לפני תחילת הלימודים, אבל התחלתי ללמוד לפני די הרבה זמן. לגבי בחינת הסיווג בחשמל, אני אצטרך ללמוד אליה כבר בטכניון... אני לא רואה פתרון אחר עבורי, כי גם אני לא מסביבת חיפה (אני מהמרכז), אז בעייתי לי לקחת את קורסי ההכנה של הטכניון עכשיו באמצע החיים. בכל אופן, הבנתי שיש הרבה שאין להם רקע בפיזיקה ופשוט לומדים הכל מאפס בטכניון. זה יוצר קצת עומס בשנה הראשונה או שאפשר פשוט לקחת סמסטר קיץ בסוף השנה הראשונה...

anomalia20

New member

ה ת פ ס ן

New member
צרת רבים... :)

אולי הגיע הזמן להפסיק לכסוס ציפורניים. טוב שאת לומדת לבד. אני ניסיתי מהספרים של יורם אשל אבל אחרי 6 שנים הפסקה מהתיכון זה ממש ממש לא... אני מחוסר בררה אקח את המכינה הקרובה איזה סיוט. להתחיל את הכל מעכשיו בחור (יחסי) שאף פעם לא הייתי בו.

anomalia20

New member
מה תעשה עם מתמטיקה?

אתה חוזר איכשהו על החומר של התיכון?

ה ת פ ס ן

New member
אני מניח רוצה לחזור קצת

למרות שאנלא יודע מתי ומממש אין לי כוח להתארגן על זה למה לא הלכתי ללמוד ביולוגיה...

Q1queen1Q

New member
אה ושכחתי לשאול..

למה קוראים לך "התפסן"? כאילו "התפסן בשדה השיפון"?

Q1queen1Q

New member
אני לא. למרות,

שיש בו דברים מציאותיים שאני מסכימה איתם לגמרי. היו לי פירושים שונים משל המורה שלי לספרות, אז היה לי קשה ללמוד את הפירושים שלה. (לא עברתי לפורום ספרות חח)

למעלה