לימודי עיצוב גרפי

ספיר1102

New member
לימודי עיצוב גרפי

היי,

תמיד אהבתי עיצוב וגרפיקה ועכשיו הגיע הזמן להתחיל ללמוד את זה באופן רציני. אני מתלבטת בין לימודי תעודה ללימודי תואר ראשון ובכלל תוהה עד כמה זה משנה ומה ההבדל בין האופציות?
בפועל קל יותר למצוא עבודה בתחום כשיש לך תואר? או שזה פחות רלוונטי?

תודה!

לימודים של עיצוב גרפי

גם אני מתלבטת איפה ללמוד עיצוב גרפי. עכשיו אני בצבא אבל לא נשאר לי הרבה ואני רוצה לתכנן מראש. לא הספקתי ללכת להרבה פגישות במקומות שונים בגלל שלא משחררים אותי הרבה מהצבא עכשיו אבל הייתי בפגישה במכללה שנקראת תילתן, שם הסבירו לי שאפשר לעשות תואר בעיצוב ולהתכוון על תחום ספציפי ואפשר לעשות תעודה בעיצוב גרפי. הסבירו לי שיש שעות נוחות אם זה בוקר/ערב או שילוב. אז אני עכשיו מתלבטת אם קודם לסיים את הצבא ואז להתחיל ללמוד או כבר עכשיו אולי בערבים? חשוב לי להשקיע בזה. זה לימודים קשים?

תשובה

הי
אם את רוצה להתמקצע רק בגרפיקה לימודי התעודה יכולים להספיק
בתואר של עיצוב וגרפיקה
אני מניחה שיש דגש גם על תחומים נוספים מלבד גרפיקה
האם בדקת מה מציע התואר?
מוזמנת לשתף ויהיה קל יותר לייעץ וגם את תוכלי להבין מה נכון לך
ייתכן והתואר יפתח יותר אפשרויות בגלל שיהיו לך יותר כלים....

ToStudy

New member
אהלן..

זו שאלה שהרבה מאוד צעירים שואלים אותנו..
אין תשובה חד משמעית אם עדיף תואר ראשון או לימודי תעודה..
לימודי תעודה ייתנו לך את כרטיס הכניסה לעולם העיצוב ולא יימנע ממך עבודות שונות מאלו שכן למדו תואר ראשון.
חשוב לזכור שמחיר של קורס תעודה הוא זול יותר מאשר תואר ראשון וגם משך הקורס הוא קצר יותר.
יש כאן מאמר שעוסק בסוגייה.. [URL]http://www.tostudy.co.il/maamar.aspx?id=2038[/URL]
אם הייתי בנעלייך הייתי עושה קורס אחד בסיסי ומתחיל את דרכי בעולם העיצוב..
בהצלחה
אלון - ToStudy

תשובה

אם את רוצה להתקבל לחברות, משרדי פרסום, עיתונים- יראה יותר רציני אם תלכי לתואר ראשון.
חשוב גם לראות מה הסיליבוס.

עיצוב גרפי

בעיצוג גרפי כמו כל מקצועות האומנות תואר הוא לא העיקר. המון מעסיקים מתייחסים לתיק העבודות לפני שהם בכלל מסתכלים על מוסד הלימוד.
לימודי תואר ראשון בארץ נמשכים כ- 4 שנים ולימודי תואר נעים בין שנה לשנה וחצי.
אני חושב שתקראי קצת המלצות של בוגרים ללימודי עיצוב גרפי וסילבוסים על מנת להבין מה היקף הלימודים.

למעלה