לימודי עבודה בת"א

meital800

New member
לימודי עבודה בת"א

שלום לכולם, מה שלומכם? אני נמצאת כרגע בשנה האחרונה ללימודי תואר ראשון במדעי ההתנהגות. הממוצע שלי מעל 90 ואני מקווה שאוכל לשמור עליו כך עד סיום השנה... :) ברצוני להירשם לשנה הבאה ללימודי תואר שני באוניברסיטת ת"א ורציתי לברר מספר דברים בנוגע לחוג ללימודי עבודה. מה בדיוק כוללים הלימודים בחוג זה? האם מדובר במגמה דומה לפסיכולוגיה ארגונית? האם התחום מוכר בארץ? (אני אישית לא שמעתי עליו עד לפני כחודש...) מהם סיכויי הקבלה לעבודה לאחר סיום התואר? אשמח אם מישהו יוכל להשיב על שאלותיי... תודה רבה מראש, מיטל.

לימודי עבודה

מטרת הלימודים נועדו להקנות לתלמידים ידע ומיומנויות לעריכת מחקרים ולמילוי תפקידים בתחומי יחסי עבודה וניהול משאבי אנוש בארגונים. מטרה משולבת זו מוצאת ביטוי במבנה הלימודים בחוג המורכב משלושה שלבים עיקריים: א. בניית תשתית תיאורטית בנושאי הלימודי העיקריים. ב. רכישת מיומנויות וכלים בתחומי הלימוד. ג. פיתוח של כישורים מתודולוגיים ויכולת שימוש בשיטות מחקר כמותיות, היסטוריות ואיכותיות,הבאים לכלל ביטוי בעבודת הגמר. החוג מכשיר יותר לתפקידים בתחום משאבי האנוש מאשר ליעוץ ארגוני.תואר שני בפסיכולוגיה עדיף מבחינתך.

למעלה