לימודי סלסה

MagicPerson

New member
לימודי סלסה

היי לכולם, אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה. בזמן האחרון אני מתעניינת בסלסה, אני מתה על מוזיקה דרום אמריקאית, וממש מקנאה באלו שרוקדים כל כך יפה אז החלטתי לא לוותר... הייתי פעמיים ב"זירה" בת"א, די השתפרתי בפעם השניה אבל זה לא נראה לי בדיוק המקום ללמוד בו. אני מחפשת מקום שיש בו קבוצה קבועה או שיעורים קבועים שאפשר ללמוד ממש מהצעד הראשון, כי אין לי רקע בריקודים בסלסה או בכל ריקוד אחר, אני צריכה מקום שהוא יותר חוג ממועדון ריקודים. אז, אם מישהו יוכל להמליץ לי על מקום שיש בו מדריכים טובים ואוירה נעימה באזור המרכז זה יהיה נחמד. תודה וחג שמח לכולם!

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

הפקולטה לחקלאות ברחובות. המקום הכי טוב להתחיל בו, שאני מכירה. www.alonhafakot.com

MagicPerson

New member
הפקולטה לחקלאות

היי, תודה על התגובה, נכנסתי לאתר של הפקולטה וזה נשמע לי בערך כמו הזירה. אני צריכה מקום שבו המדריך גם עובר בין הזוגות ונותן קצת הערות, אם יש כזה דבר.

לא הייתי שופטת לפי אתר בלבד

הרבה פעמים האתר לא כ"כ קרוב למציאות. שווה ללכת ולהתנסות, זה לא מאד יקר...

Ne§t£A Gi®L

New member
זה לא כמו הזירה../images/Emo108.gif

אני מציעה שתגיעי לשיעור אחד, שעולה 25 לכל היותר [סטודנטית? חיילת? אם כן-יעלה לך פחות], ותשפטי לפי זה.

sweetpeach

New member
מועדון השואו

בתל אביב. שעה שיעור ואח"כ מוזיקה כל הערב לתרגל... בשיעור מלמדים אותך תרגילים חדשים (כמובן על פי רמה) ולאט לאט לומדים.. אין מה לעשות.. כדי לדעת לרקוד צריך לרקוד והרבה, לא רק להסתכל. אני הייתי ממליצה לך למצוא בן זוג קבוע (רק להתחלה) וללמוד איתו. הרבה יותר קל... בהצלחה ואל תתוותרי על זה !

MagicPerson

New member
נראה לי שאני ילך לנסות.

שמעתי באמת הרבה המלצות על המקום. חוץ מזה, יש איזה בקרית אונו (מקום מגורי) חוג בהדרכת אנדריי ולסיה אז אני חושבת לנסות גם את זה. מישהו שמע על המקום?

Law Ho

New member
זה בעצם

ההמשך של הפוקוס שהיה ליד המעונות סטודנטים בתל אביב? ולומדים שם ברואדות, סלסה קובנית, באותה המתכונת שלמדו בפוקוס?

sweetpeach

New member
לא...

עכשיו זה אחרת. יש את הSHOW ששם מלמדים סלסה בסגנון LA ויש את הDNA בהרצליה, שם מלמדים סלסה קובנית. הפוקוס פוצל לשני המקומות האלה..

mike56

New member
מדריכי לטינגייט מלמדים במסגרת

חוג בסייקל רמת אביב או אליזבט דיזינגוף יש לך חוג גם בבילטינו יש להם אתר לטיגייט 5461515-03 גם אני הייתי בזירה ואכן יתכן וגם לי חוג מתאים יותר אז בררתי בעבורי ובעבורך מקווה שעזרתי. אגב המדריכה בזירה ממש היתה מעולה רק שמטבע הדברים להדריך קבוצה כל כך גדולה במוזיקה חזקה אין זמן לתת תשומת לב לכל אחד את יכולה גם להכנס לחוגל ולחפש מקומות נוספים ולעדכן

mike56

New member
הייתי בdna בשעור קבוצתי יותר נוח

ועדיף למתקשים. מי שהחברותא חשובה לו עדיף במסגרת הרקדה ללמוד בסוף אם מתמידים לומדים בכל מקרה

למעלה