את באמת משהו אקסטראורדינאר'
זה זניח ביחס לבעיה העיקרית העומדת לפנינו, אבל בואי נגמור עם זה אחת ולתמיד - ליתר דיוק, לא אמרתי שהעברית שלך כל כך קלוקלת; אמרתי על ביטוי מאד מסוים שכתבת, שהעברית בו אינה תקנית. "מחרחרים לתחושות שליליות" זה ניסוח שגוי מבחינה לשונית ולוגית. "מחרחרים" היא מילה יחסית מליצית, אגב, שאינה עולה בקנה אחד עם הרמה הכללית של הכתיבה שלך. ייתכן שנתקלת בה והחלטת לעשות לה התאמה לצרכייך הנלוזים, אבל זה לא עובד ככה. לא ש-"מגיבים לפורום" זו מציאה כל כך גדולה. אם תרצי אסביר לך למה, אבל יש לי תחושת בטן שאומרת שאת לא תרצי. ואם כבר מדברים על זה, אז ממש לא יזיק, לך ובעיקר למי שנאלץ לקרוא את מה שאת כותבת, אם תלמדי לפסק. אפשר לשים בכל סוף משפט נקודה, לא חייבים לרכז את כולן בסוף אותו משפט... טוב, אז אולי בכל זאת העברית שלך לא ממש מדהימה. אבל את אמרת את זה קודם. כנראה שאפילו הציפיות הנמוכות שלי הן יותר מדי במקרה הזה. בכל מקרה, ההערה שלי על העברית העילגת שלך היתה רק הערת אגב; הגישה שלך הרבה יותר עילגת, ואת מתעלה על עצמך מבחינת העילגות מהודעה להודעה. אם זה לא היה ברור, אני אנסח את זה בשפה פשוטה יותר: בכל הודעה את עושה מעצמך צחוק בצורה מביכה יותר ויותר. את המסקנות שלי לגבי העיסוקים שלך אני אשמור לעצמי, קל וחומר את המסקנות שלי לגבי ההתנהגות הבהמית שלך כאן. אבל תודה על שניסית לעזור. מה שכן, אפילו במסגרת ההתפלשות שלך בבוץ של עצמך, די פאתטי שטרחת להגיב בחרון אף - תבדקי במילון מה פירוש הביטוי, אם את לא יודעת - לגבי חוסר החיים של אלה שביקרו את שיטת הפרסום הפרימיטיבית של המכללה המעפנה שלך, אבל לא טרחת בכלל להתייחס לאדם היחיד (MyTaoWay) ששאל אותך בפשטות האם בדקת במכללות נוספות. כך שאת המניפסט הצדקני והמתחסד שלך על "פשוט כבר לא יכול להיות עניין תמים ואמיתי במדינה הזו, רק אינטרסים ורצון לדפוק אנשים" את מוזמנת לדחוף למקום בו השמש אינה זורחת לעולם. לא שהייתי זקוק להוכחות, אבל הודעותייך הנוספות רק משכנעות אותי עוד יותר שאת אשת פרסום. זה בהחלט תואם כמה וכמה דברים ששמעתי על העולם המקסים הזה. ובסופו של דבר זה גם הרבה פחות מדאיג לדעת שאת סתם אשת שיווק לא מתוחכמת, ולא מישהי עם גישה כל כך דפוקה שאשכרה הולכת ללמוד לטפל באנשים. אז תקשיבי, נראה שהקולג' המדובר הוא בכל זאת מקום שתואם אותך כמו כפפה ליד, ולכן הישארי שם. את יכולה לקחת חתיכת בריסטול, לרשום בטוש אדום את הציטוט מאחת ההודעות ההזויות שלך, "קצת חיוביות לא תזיק לכל הממורמרים", לצייר ליד זה סמיילי חייכן ולהדביק את היצירה על המחשב שלך בחדרי ההנהלה של הקולג' לפרסום משלים, לצד הסטיקר "חייך, והעולם יחייך אליך בחזרה". את והממליצה החמה, גברת הדר עודד, תוכלו להביט באימרה החיובית, להביט זו בזו (במראה, זאת אומרת), ולחייך. שיהיה לך רק טוב, מותק, ותקפצי לבקר בחגים.