לימודי משפטים, שאלות...

לימודי משפטים, שאלות...

אני מקפצת כבר בין הרבה פורומים, ואולי פה אוכל לקבל תשובה החלטית. אני רוצה ללמוד משפטים, ואני תוהה היכן. אני מתכננת, לאחר המלצה מפורום אחר, ללמוד תואר ראשון בארץ ולהמשיך באוניברסיטת ניו יורק (השאיפה שלי). השאלה שלי היא כזאת: איפה הכי כדאי לי ללמוד? שיקולי המרחק הם לא בעיה, למרות שת"א וחיפה הכי נוחות (ירושלים גם בסדר). אבל איזה אוניברסיטה הכי טובה כדי להמשיך ללמוד אח"כ בחו"ל? כמו כן, אף אחד לא הצליח לענות לי על זה במדויק- מה הרף של הקבלה מבחינת ציונים, והאם עדיף לי לעשות פסיכומטרי או להסתמך על תעודת הבגרות בלבד? בתודה מראש, מעיין.

משפטים

באוסף המאמרים של הפורום תמצאי דרוג של המוסדות המלמדים משפטים. אם כוונתך להמשיך וללמוד בארה"ב, הרי שהידועות יותר שם הם: 1. העברית 2. תל אביב. בעברית עם ממוצע בגרות 90 את נדרשת לפסיכומטרי 720, 100 - 675 105- 650 מידע מדויק תמצאי באתר מידעת שקישור אליו יש בדף הקישורים של הפורום. להערכתי כדאי לגשת לפסיכומטרי שכן הוא נלקח בחשבון רק אם הוא משפר סכויי קבלה, לא אם הוא מקלקל.

הממ...

הרף בת"א יותר גבוה או נמוך מאשר העברית? כעיקרון מה שטוב לי זה שלא סיימתי תיכון עדיין (יש לי עוד שנה) אז אני בעצם יכולה לשפר באופן דרסטי את כל הציונים (מוטיבציה זה דבר נפלא) בהתאם למה שאני ארצה ללמוד. אני רק צריכה לדעת כמה... פסיכומטרי אני רוצה לעשות גם, עוד שנה.

מידעת

הכנסי לאתר מידעת שקישור אליו תמצאי בדף הקישורים של הפורום ותמצאי בו את המידע המבוקש.

למעלה