לימודי משחק

לוריי

New member
לימודי משחק ../images/Emo53.gif

אז ככה, אני רוצה לעבור לניו יורק ללמוד משחק ולנסות את מזלי.. אני יודעת שאני לא היחידה ושהסיכוי הוא אפסי אבל.. אז ככה רציתי לשאול איזו ויזה אני צריכה על מנת שאוכל להגשים את מבוקשי ואיך אני משיגה את אותה הויזה.. האם מישהו מכיר ביה"ס למשחק (חוץ מג'וליארד) שהוא לא יותר מידי יקר? או דרך לסדר מחיר זול יותר בג'וליארד איזו מלגה? הציונים שלי בתעודת הבגרות הם ביונניים 8 מינוס, אבל למדתי תאטרון בתיכון וסיימתי עם 100 במעשי. (אם זה בכלל משנה) יש לי כסף שחסכתי ככה שלא אהיה מוכרחה לעבוד ואוכל להתעסק רק בזה. יש לכם מידע על מיקומי אודישנים? או מידע על סוכניות משחק מסוימות בניו יורק? אנא תנו לי כמה שיותר פרטים.. בבקשה עיזרו לי (נשמע נואש? זה המצב שלי כרגע
) תודה מראש,
לורי

WC

New member
תראי

יש לי סטרסברג, ויש סרקל אין דה סקואר. טיש (הפלקוטה לאומניות של אוניברסיטת ניו ירק) עובדת עם כמה סטודיויים למשחק. תעשי חיפוש באינטרנט תחת סטודיויים למשחק בוודאי תמצאי משהו. חשוב להדגיש שסטודיויים לא מנפיקים תואר והלימודים אינם מוכרים כאקדמיים. WC תפוס

לוריי

New member
בקשר לסטודיויים..

הם מזכאים אותי באיזה משהו? אני יכולה לקבל כך ויזת סטודנט? מה בעצם יעניקו לי הסטודיויים? תודה, לורי

WC

New member
זה כבר שאלה אחרת

וזה תלוי בכל סטודיו וסטודיו. יש לברר את זה עם הסטודיויים עצמם. אגב, ג'וליארד הינו מוסד אקדמאי שמעניק תואר והוא מקושר לקולומביה. ואולי שווה לבדוק אוניברסיטאות רגילות. לטיש יש אחלה פקולטה לדרמה, ולייל יש תוכנית מעולה. ויש עוד הרבה, הניו סקול, שרה לורנס, ועוד. WC תפוס

לוריי

New member
אתה יכול אולי לרשום את...

השמות של כל הפרטים הנ"ל באנגלית שאוכל לערוך חיפוש ולברר מידע לגביהן? תודה, לורי

WC

New member
מילון

acting studio שאר הדברים זה אוניברסיטאות ומכללות בארה"ב. WC תפוס

למעלה