לימודי משאבי אנוש

bananadana1

New member
לימודי משאבי אנוש

שלום, אני בת 22 ורוצה להחליט מה הכיוון של לימודי תואר ראשון עבורי. אני נוטה לכיוון ההומני, אך מרגישה שכל תחום כזה הוא מאוד לא מבטיח מבחינה מקצועית. מפחדת שלאחר הלימודים אמצא עצמי במשרה כזאת שאפילו לא דורשת תואר ראשון. אני מתלבטת על תואר של מנהל עסקים משולב עם משאבי אנוש. אפשר לקבל קצת תחומים שניתן להשתלב בהם (מלבד מגייסת ומראיינת)? תודה רבה מראש, דנה

תחום נוסף

ניתן להיות גם רפרנטית משאבי אנוש בחברות שאין להם מחלקת משאבי אנוש משל עצמם

SpikeYourHair

New member
אודה

שאני לא מכירה מוסדות שיש בהן מסלול משולב כזה (אבל הגיוני שיש כאלה) אבל ממה שאת אומרת נשמע שתואר במדעי ההתנהגות יכולה להתאים לרצון שלך לשלב הומני עם משהו שיכול להביא מקצוע. במכללת נתניה למשל יש אפשרות לתואר כזה עם התמחות במשאבי אנוש או בדברים הומניים יותר, האפשרות שעולות מכך למקצוע הן בהדרכות ,השמות ,קליטות ומיונים ,פיתוח אירגוני ורווחה.

עבודה במשאבי אנוש

היום עבודה במשאבי אנוש זה לא להיות פקידת כוח אדם כמו פעם. היום זה מקצוע ניהולי בעל מעמד גבוה בחברה, כי התאמת העובדים לתפקידים ולמקומות ולאנשים זה משהו מורכב, נכנסים שיקולים כלכליים כמה להעסיק וכמה לפטר וכמה לנייד ואפילו שיקולים פוליטיים מי יעבוד עם מי ומי לא מסתדר עם מי. אחלה מקצוע. יש באוניברסיטת בר אילן. מקום אחלה ללמוד בו. אני סיימתי תואר שני ושלישי שם. בהצלחה. ד"ר ניצן ברוקס

numpsi

New member
אתה מכיר דרך לעשות הסבה למשאבי אנוש

יש לי תואר ראשון בתקשורת וניהול ומעוניינת לעשות הסבה משאבי אנוש. מהי הדרך הכי טובה לעשות מהלך זה? האם יקבלו אותי בכלל ללא ניסיון ? ( הנני בודקת תוכנה בחברת הייטק) מאיפה מתחילים ?

למעלה