לימודי מקצוע

לימודי מקצוע

מה הם המקצועות שיש אליהם ביקוש גדול ולא מצריך לימודי תואר ראשון?לא עשיתי פסיכומטרי כי אובחנתי עם לקויות למידה ואני מרגיש שזה גדול עליי.
אח וטרינרי מעניין אותי אבל הלימודים שם נראים קשים מאוד ומחולקים להמון מקצועות שונים.
קורס מאלף כלבים גם כן מאוד מעניין אבל אני לא בטוח שבאמת אפשר לעשות מזה מקצוע ולהתפרנס מזה בכבוד.

איזה מקצוע כדאי לבחור

היי,
קודם כל אני רואה שאתה מתכוונן לבחירת מקצוע בתחום עיסוק עם בעלי חיים. אם זה תחום שאתה שמעניין אותך זו כבר התחלה טובה לכיוון.

מעבר לכך, בהרבה מקצועות יש אנשים שמצליחים יותר ומצליחים פחות. כדאי לך לעשות סקר שוק בתחומים שמעניינים אותך (לדוגמה אילו שרשמת למעלה) ולראות מה עושים אנשים הצליחו בתחום.

michallo1

New member
אוהב חיות...

עושה רושם שאתה קצת מוותר לעצמך. אם אתה אוהב תחום לימוד מסויים אל תוותר עליו רק בגלל שהוא נראה לך קשה.
נשמע שאתה מאוד אוהב חיות אז יכול להיות שגם אם הקורס יהיה קשה אתה תאהב אותו בגלל העיניין.

ToStudy

New member
אהלן..

אני מתאר לעצמי שאתה עוד צעיר.. אין מה למהר ולהיסגר על השכלה גבוהה.. אם אתה אוהב בעלי חיים ואתה מעוניין להיות מאלף כלבים אז לך על זה.. על תחשוב על המשך הקריירה בעוד 20 שנה.. לך תדע לאן תתגלגל משם..
יש כאן קורס אילוף כלבים..
תבדוק את זה.. - http://www.tostudy.co.il/findlimudim.aspx?id=294
בהצלחה אחי ותאמין בעצמך
אלון- ToStudy

הכיוון שלך צריך להיות אחר

השאלה היא לא מה יש ביקוש
אלא איך להתאים את היכולות ואת הרצונות שלך למקצועות שיכולים להיות מבוקשים
שנית הייתי שמה בצד את הלקויות למידה
היכן שיש מגבלה יש גם הזדמנות ומקום עם כוח
אז תעבוד על מקורות הכוח שלך.
אם מעניין אותך אח וטרינארי אולי כן תחשוב על תחום של בעלי חיים
ותלמד להתעלות מעל הקשה - כל אחד יכול.
בהצלחה!

אולא לא תחום הענין שלך אבל בתחום

האנסטלציה ובתחום החשמל, חשמלאי מוסמך (ביקורי בית, תיקונים) ובתחום הנגרות (תיקונים בבתים, הנדי-מן)
יש המון צורך ואם אתה עובד מסור, נותן שירות איכותי - תהיה לך עבודה בשפע. אפשר להרוויח הרבה כסף בתחומים האלה.

למעלה