לימודי מחשב בחו"ל

Broken Papillon

New member
לימודי מחשב בחו"ל

זה שוב פעם אני עם עוד שאלה, פשוט מאז שמצאתי את המקום הזה אני לומד מפה כל כך הרבה - אני לא מכיר שום מקום אחר בו אני יכול לשאול שאלה. השאלה היא כזאת, היכן באירופה עם דגש על לונדון אם אפשר לימודי מדעי המחשב [ שוב הנדסת תוכנה אם אפשר ] נחשבים להכי טובים, והאם אפשר לשלב בהם לימודי מנהל ? ממש תודה לכל העוזרים !

אוניברסיטת אדינבורו (אמנם לא לונדון אבל...)

מוקמה במקום הראשון במדעי המחשב בבריטניה השנה בדירוג של הגארדיאן ל-2008, ובכלל הם חזקים מאד בכל תחום המדעים. אז זה לגבי בריטניה אבל ממש לא בלונדון. הנה הדירוג כולו עבור IT: http://browse.guardian.co.uk/education?SearchBySubject=true&Subject=Computer+sciences+and+IT זו כמובן לא תורה מסיני אבל תיתן לך אינדיקציה לגבי מה קורה ביבשת. לגבי לונדון יש לי ידיד שמתחיל שם תואר שני בבינה מלאכותית (בדגש על משחקי מחשב) ב-UCL ובתהליך הקבלה שלו הוא שקל גם את אוטרכט בהולנד ואיזשהו מקום חדש בקופנהגן שאיני זוכרת את שמו. הוא קיים רק שנתיים אבל נחשב לחזית הטכנולוגיה במדעי המחשב.

Broken Papillon

New member
תודה על התשובה

הכוונה באמת הייתה לכל בריטניה סליחה שהטעתי אותך. יש לך פרטים על המקום ? נחשב מקום טוב בעולם ? לא שמעתי עליו פשוט בחיים ..

I'm doing a PhD in Informatics

And many Israelis outside the academia world haven't heard of it. Maybe because for most of them, London represents most of the UK
Anyways, this is a top top top university and very famous for its School of Informatics. This is the website: www.ed.ac.uk If you have speciific questions I'd be happy to answer.

Broken Papillon

New member
שוב תודה

יש לי המון שאלות אך רובן קטנות ישנה אפשרות להשיג אותך דרך מסנג'ר או מייל ?

רק לחזק:

אוניברסיטת אדינבורו היא שם מאד מוכר בעולם, לא רק בתחום הזה. נזכיר, רק כדוגמא אחת, את "דולי", הכבשה ששובטה לה יחדיו, שהגיעה משם.

וחוץ מדולי -

גורדון בראון, ראש הממשלה הנוכחי - עשהתואר ראשון ודוקטורט באדינבורו!

tulkin

New member
נקודה מעניינת....

גורדון בראון ודולי באו מאותו מקום... זה בחלט מסביר כמה דברים על גורדון בראון

FPNH

New member
עד כמה שזכור לי

המחקר בוצע ב Roslin Institute (ונדמה לי שאלו שני מוסדות שונים)

כן ולא

זה אכן הרוסלין, והוא אכן מכון עצמאי, אבל הוא התפצל מהאוניברסיטה רק שנים ספורות לפני דולי: http://www.roslin.ac.uk/aboutUs/history.php

למעלה