לימודי מחול

miniapolis

New member
לימודי מחול

שלום אני מחפש לרכוש כרטיסיית לימודי מחול בת"א הלימודים הם מתנה לילדה בת תשע עשרה שמעולם לא התנסתה במחול . שאלתי היא במה אתם חושבים שכדאי להתחיל . אני מניח שזה תלוי בהתאמה אישית אבל בטח יש מיינסטרים כלשהוא שמתאים לרוב האנשים . הלימודים אמורים להיות לימודי ערב לא אנטנסיביים במיוחד . יותר ברמה של הובי . ורצוי סטודיו עם אווירה חמה וקשר טוב בין הרקדנים . אשמח להמלצות מפורטות מאנשים שלמדו במקומות בתל אביב תודה

toto41

New member
יש לפחות 3 מקומות שאני מכירה

1. סטודיו בי- יש שם שיעורים בכל הרמות בכל הסגנונות עם כל מני מורים. אני אישית לא אוהבת את המקום. 2. מחולה- גם שם אפשר לקנות כרטיסיה למספר שיעורים בכמה סגנונות- אני יותר אוהבת את מחולה (למרות שגם שם כבר הרבה זמן לא הייתי) 3. יש גם עוד מקום שנקרא סטודיו נעים- מעולם לא רקדתי שם אבל אני יודעת שהוא קיים ואפשר לקנות שם כרטיסיות. יש גם סטודיואים יותר קטנים "שכונתיים" יותר, אבל אני לא מכירה כאלה בתל אביב אלא בגבעתיים...

Lilu29

New member
סטודיו נעה דר בת"א יכול להתאים לה בדיוק

היי, אני רוקדת בשיעורי ערב בסטודיו של נעה דר. הסטודיו במרכז העיר ומאד נוח להגיע אליו. יש שיעורי מודרני וקלאסי בכל הרמות, כך שאני בטוחה שהיא תוכל למצוא משהו שמתאים לה. מה שחשוב זה שהשיעורים באוירה מאד נעימה, אינטימית ובייחוד אישית לכל תלמיד ... ממליצה בחום יש לי את הטלפון אם אתה צריך 03-6954440
לילו

למעלה