לימודי מדעי המחשב

ishaish

New member
לימודי מדעי המחשב

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה - אבל אני רוצה עצה אמיתית מאנשים שלומדים את המקצוע אני התקבלתי ללימודי מדעי המחשב גם בבר אילן, וגם בת"א, ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי ללמוד. אני מניח שהתשובה לא אחידה, אבל אני אשמח אם מי שיודע (לומד או למד באחד המקומות, או יודע יותר פרטים, לא משוחדים על הלימודים בהם) יציין מה הייתרונות והחסרונות, בכל אחד מהמוסדות.

AboveAll

New member
הממ..

תנסה מקום שבאמת כיף ללמוד שם ולא מקום שאתה במלחמת עולם נגד מרצים שאין להם מושג איך ללמד, אבל אין להם שום בעיה לפרק לך את הצורה במבחן. הדוגמא לקוחה מאוניברסיטת בן גוריון.

vinney

Well-known member
חפש קצת בארכיון

מישהו כבר שאל פה בדיוק את השאלה הזאת לפני כמה שבועות

lior751

New member
ת"א מול בר אילן

שלום לך, בהשוואה הנדונה השיקול הוא מול יחס לסטודנט (בר אילן) לבין מוניטין (את"א). בסופו של דבר, אם את מתקבלת לאת"א - תתקבלי לטכניון, שעדיף על שתיהן. ליאור

tamarhp

New member
ההבדל די נכון

לת"א יש מוניטין, בב"א יש יחס לסטודנט. אבל יש הבדל נוסף שאולי יכול להיות חשוב - ת"א היא אונ' שמאלנית אנטי-דתית לגמרי. כבר שמעתי מקרים של התנכרויות (!!!) של מרצים (!!!!) לתלמידים ימניים או דתיים, ואפילו התבטאות באמצע שיעור בת"א - "אין מה לימניים/דתיים (לא זוכרת) מה לעשות באוניברסיטת תל אביב". כך שאני אישית העדפתי מראש ללכת למקום הטבעי שלי בבר אילן, כי אני דתית וימנית. כך שזה גם תלוי בך...

למעלה