לימודי מדעי המחשב

Rooted

New member
לימודי מדעי המחשב

שלום חברים, האם יש בניכם סטודנטים או בוגרי תואר במדעי המחשב + מנהל עסקים באוניברסיטה העברית או באוני' ת"א? (גם אם מדובר רק באחד המקצועות זה טוב :) ). אשמח לשמוע ממכם על הפקולטה, על הלימודים ועל הסביבה.

GuestOfHonor

New member
מה בדיוק מעניין אותך?

אני יכול לקשקש שעות על הפקולטה, הלימודים והסביבה (מדעי המחשב - האוניברסיטה העברית). בעצם לא כל כך, כי יש המון עבודות שאני צריך לעשות
. בגדול - אני מרוצה, גם מהרמה ברוב הקורסים, גם מהפקולטה וגם מהסביבה הירושלמית, למעט בעיות נקודתיות (כמו קורסים שלא צריך לשים בידים של דוקטורנטים מסויימים, או רמת ההוראה מול רמת התרגילים\מבחנים בקורסי מבוא מסויימים). יצא לי גם לעבוד עם בוגרי הפקולטה בעבר, וקיבלתי את הרושם שה'תוצר הסופי' הוא די מוצלח (וזאת אחת הסיבות שבחרתי ללמוד בעברית). מעבר לזה, אם אתה מעוניין לשלב מנהל עסקים ומדמ"ח, בעברית יש מסלול משולב מובנה לMBA (תואר שני במנהל עסקים) ומדמ"ח של 4 שנים. אני לא חושב שקיים מסלול כזה באוניברסיטאות אחרות. אם יש שאלות יותר נקודתיות אני אשמח לענות.

Rooted

New member
היי תודה על התגובה

התקבלתי ללימודי תואר ראשון בשילוב של מדמ"ח עם מנהל עסקים באוני' העברית. אם היה לך מסנג'ר או איסיקיו הייתי שמח לשוחח עימך. גם קישקושים על גבי שעות עשויים לבוא בחשבון, אבל אני מבין שאתה צריך גם להגיש עבודות... :)

GuestOfHonor

New member
היום דווקא הייתי מרוצה ממנו

כך שאני חושב שסיימתי ללכלך עליו בשלב זה
(אם כי אני הייתי עושה הרבה דברים אחרת בקורס מבחינת תכנים ודגשים)

Rooted

New member
תודה, בהחלט מעניין

אך מדובר בלימודים לפני שנים רבות. אשמח לשמוע עוד תגובות.

למעלה