לימודי העשרה

איריסiris

New member
לימודי העשרה../images/Emo4.gif

אני יכולה להגיע במסגרת לימודי העשרה ל: יוגה, צ'י קונג, טאי צ'י, הטאו של הנשימה, תרגילי זן יפניים אני רוצה בכל יום לעשות אחד מהם למשך שנה. שעה ביום. זה אפשרי? אגב, יש המלצה לספר טוב ברפלקסולוגיה ובאנטומיה ופיזיולוגיה לתלמידי רפלק' שנה א'? שאלה אחרונה, ד"ר ענת גרינשטיין - טובה ברפלק'? אני שוקלת ללמוד אצלה. תודה.

ספר

טוב לאנטומיה ופיזיולוגיה.. שאני למדתי ממנו היה .. של דר' ערן תמיר..יש בו את כל החומר שצריך לשנה ראשונה והלאה..

*g99

New member
אמת,מחזקת את דבריך יוסף המטפל

לימודי העשרה,זה תלוי למה את מתחברת יותר.. ספר ברפלקסולוגיה,אני חושבת שזה תלוי בשיטה בה אתם לומדים.אני למדתי שתי שיטות שונות ולקחתי מהן מה שמתאים לי.כמו כן קראתי ספרי רפלקסולוגיה שונים ולקחתי גם מהם מה שמתאים לי ולפי מה שלמדתי. לגבי המורה,זה נחשב לפרסום,וזה אסור ב"תפוז"

shiri240

New member
נכון, הספר של ערן תמיר מעולה....

גם לי יש אותו ולמדתי ממנו הרבה. הוא מאוד עזר לי בשנה הזו [שנה ראשונה]-גם עזר לי בלימודים של רפלקסולוגיה וגם למדעים [אנטומיה ופיסיולוגיה]-בכלל הוא עוזר להבין את כל מערכות הגוף ויש שם גם איורים שעוזרים להבין את החומר הנלמד. אפשר לקנות אותו בחנויות של סטימצקי. המשך יום נעים! שירי.

avorly

New member
איריסiris ,

ספר טוב ללימוד אנטומיה ופיזיולוגיה הוא מעיין ספר צביעה (מזכיר חוברות של ילדים) יש שם את כל המערכות, כולל כל העצמות וככה את חייבת לחזור על החומר. זה מאוד ויזואלי ונותן להבין יותר טוב את החומר. אח"כ נשאר לך למעשה אטלס צבעוני לשימוש בעתיד להבנת המערכות. ניתן לרכוש אותו בסטימצקי. לשנה ראשונה את צריכה את חלק א'. לגבי לימודי העשרה- בהחלט אפשר להתחיל עם שעה ביום מכל סוג של תרגילים. אני משוכנעת שבמשך הזמן תמצאי את מה שאליו את מתחברת יותר ותתמידי בו. בסה"כ כל אחת מהשיטות יכולה לעשות רק טוב ואיזון לגוף.

0 אור 0

New member
לימודי העשרה

בהחלט אפשרי ואפילו מומלץ לעסוק כל יום במשך שעה באחד מן התחומים הנפלאים שהוצעו לך. במשך הזמן תגלי איזה מהם מדבר יותר ללבך ומתאים לך ותשקיעי יותר באותו תחום. אני עוסקת כבר שנים רבות מאד ביוגה, ובשנים האחרונות התחלתי לעסוק גם בצ'יקונג, ולטעמי שני התחומים רק מעשירים ומוספים זה לזה. את שני התחומים האחרונים איני מכירה היטב, אשמח אם בהמשך תחזרי לדווח מחויותיך בכל התחומים. -- ולגבי הספר: אכן גם אצלנו המליצו על הספר של ערן תמיר, ראיתי אותו והוא מצוין. אישית אני הסתפקתי בספרים שהיו בבית ובמשפחה בנוסף למצגות של המורה בקורס אנטומיה. בכל מקרה, מאחר שמדובר בספר יקר מאד, אני מציעה להמתין עם הרכישה לתחילת הקורס - במידה שאכן ימליצו על הספר יתכן ותתארגנו לרכישה משותפת להוזלת המחיר.

למעלה