לימודי הוראה מתקנת

michal761

New member
לימודי הוראה מתקנת

שלום, יש לי תואר ראשון בהיסטוריה וכעת אני חושבת ללמוד הוראה מתקנת. האם יש הסבת אקדמאים ללימוד הוראה מתקנת או לימודי תעודה או שאני חייבת לעשות קודם הסבה להוראה ואז להמשיך ולהתמחות בהוראה מתקנת? בנוסף, מה הביקוש להוראה מתקנת ואיפה מלמדים? האם במכונים פרטיים? האם בבתי ספר? האם מלמדים בקבוצה או אחד על אחד? המון תודות !

aes050110

New member
לימודי הוראה מתקנת

היי מיכל, ממה שאני בררתי על הוראה מתקנת ניתן ללמוד את המקצוע במגוון מקומות - מכללות ומכונים פרטיים, אני כמעט משוכנעת שצריך להגיע מרקע של הוראה, כלומר תעודת הוראה וניסיון בהוראה (אך אני מאמינה שזה משתנה בין המכונים הפרטיים למכללות ואוניברסיטאות.). אני מורה למתמטיקה (עשיתי הסבה לפני מספר שנים במכללת אורנים) ולכן בררתי באורנים על התכנית ללימודי הוראה מתקנת ואסטרטגיות למידה במסגרת לימודי תעודה והתמחות, התכנית מיועדת למורים בפועל בלבד.

rozmari100

New member
הסבה לחינוך מיוחד

תבדקי את האפשרות ללמוד הוראה מתקנת במסגרת לימודי הסבה לחינוך מיוחד. נדמה לי ששם לומדים את הנושא. מה שכן - כדי שתקחי בחשבון שזה לא התחום של התואר הראשון שלך ובטח תצטרכי לעשות הרבה השלמות כדי להוציא תעודת הוראה בחינוך מיוחד. מציעה לך בחום לפנות לייעוץ באחת ממכללות ההוראה הקרובות אליך. השיחות ייעוץ האלו יכולות בהחלט לעזור למקד אותך לגבי התהליך הנדרש כדי להיות מורה להוראה מתקנת. שיהיה בהצלחה !

למעלה