לימודי די ג'יי

DJ SAFTA

New member
לימודי די ג'יי

שלום לכולם אני בן שתיים עשרה וקוראים לי די ג'יי ספתא לפני כמה זמן התחלתי לעבוד בעבודות זמניות מוציא כלבים לטיולים שוטף מכוניות וכאלה בשביל לקנות ציוד די ג'יי מקצועי אני מפחד שאחרי כל המאמץ לא יהיה לי איפה ללמוד את העיקרון... אז אני רוצה לשמוע איך אתם התחלתם???? תודה למי שמגיב!!!!!!!!

dj mango

New member
בהצלחה ו...

בתור התחלה אתה צריך מישהו שילמד אותך תבסיס ומהבסיס אני ממליץ שתלך על זה לבד!!! ככה אני עשיתי זה הרבה אימון ומאמץ אבל זה שווה הכל אל תפחד לנסות =] מקווה שעזרתי בכל שאלה ובקשה אנחנו פה תמיד נעזור

carmonmon

New member
גבר

זאת טעות הוא צריך ללמוד ממישהו מקצועי כדי לא לעשות טעויות... דבר איתי באיי סי 169545129

carmia

New member
אין צריך... יש רוצה

הדרך הטובה ביותר לדעתי (כDJ יותר מ10 שנים) היא להשיג ציוד ולהצחיל לשבת ולהתאמן ללמוד לבד זה הרבה יותא מספק מאשר שיבוא "מישהו מיקצועי" וילמד אותך את הדרכים והשיטות שלו אין דרך נכונה או לא נכונה לעבוד כDJ כל עוד התוצאה היא סט טוב וחלק. אני ממליץ (עם אתה באמת באמת רציני לגביי העניין) לקנות פלטה (רצוי פיונייר זה די הסטנדרט בישראל) ולהתחיל להתאמן, לשמוע מוזיקה, להבין את המוזיקה, להבין מה אתה צריך לעשות ומתי. תקשיב לסטים של DJS מוכרים ותנסה לנתי מה קורה שם, מתי קורה המיקס, איך הוא נעשה (מהיר איטי) תשאל שאלות בפורומים לך למסיבות של ג'אנרים שונים ממה שאתה בד"כ הולך בשביל להבין מיקסים אחרים לעשות "ביטמיקס" זה לא דבר קשה ולא מצריך לימודים זה רק דורש שתשב ותתאמן בהצלחה

MeiDanG

New member
מסכים איתך ב100%

וזה כולל גם יצירה של חומר מקורי. אני Producer DJ כבר 6 שנים ואני חושב שיש קצת תוצאות
תשמעו במייספייס (בחתימה) ותקנו אותי אם אני טועה. גם לא מזמן קניתי פלטה ותכלס פשוט צריך לשבת ולהתאמן.

dj mango

New member
אתה טועה ובגדול!!

לא יודע אם ידוע לך אבל כמעט כל השמות הגדולים הגיעו לשם בכוחות עצמם ואתה יודע מה עזוב אותם בוא נעשה פה סקר כמה עשו כמו מה שאמרתי וכמו שאני בעצמי עשיתי הלכו קנו ציוד ולמדו הכל לבד אתה תראה שאני צודק.

carmia

New member
אני לא עושה איתך תחרות

אבל כמו שאמרתי יש לי לא מעט נסיון, כולל תקופה שלימדתי קורס DJ לא מעט תלמידים 90 אחוז מהאנשים שלימדתי מתקלטים כמו רובוטים בדיוק כמו שהראתי להם ביום הראשון. האמרה מטעויות לומדים באה טוב במקרה הזה - בלי לשבור את הראש על הציוד לא תוכל לגלות משהו חדש במקרה כי התלמיד יעבוד על הפלטה בדיוק כמו המורה שלו. קורס DJ (לדעתי) בנוי לאנשים עצלנים שחושבים שDJ זה מגניב, ולא באמת רוצים להבין את הרעיון שמאחורי התקלוט שמאחורי הציוד ומאחורי המוזיקה. אם אתה נכנס לעולם הDJ מתוך אהבה למוזיקה ורצון לעשות לאנשים שמח בלב אני שוב ממליץ לרכוש ציוד ולהקבר בבית על הציוד עד שאתה תותח אם זה באמת מהלב אתה תהנה מכל שניה שתשב שם, אם אתה רוצה לדעת למקסס מהר ולצאת לעשות כסף חבל על כל השעות וההשקעה, ולך לקורס בהצלחה

דור דקל

New member
חברה

לדעתי לא כל אחד יכול ללמוד לבד. זה מאוד אינדבידואלי. מה שבטוח, קורס די ג'יי זה די מיותר גם בעייני. אפשר בהחלט לקחת כמה שיעורים בודדים בהתחלה ופשוט להתאמן. לגבי יצירה אני לא כ"כ מסכים. נכון שבעידן הפי סי יותר קל ליצור מוסיקה ושגם פה צריך המון להתאמן, אבל עדיין יש הרבה דברים שלא תוכלו ללמוד בבית.

carmia

New member
יצירה זה סיפור אחר

צריך ללמוד מוזיקה דבר ראשון הרבה לפני שהולכים ללמוד קיובייס או קורס יצירת טראקים או WHATEVER

dj mango

New member
אחי אני לא יודע מה הבנת אבל אני מסכים איתך

אני הגבתי לאחד שרשם שחייבים לכת ללמוד לדעתי עדיף ללמוד לבד כמו שאתה אמרת ובדיוק ככה אני למדתי

DJpipe

New member
מומלץ מאוד ללמוד ממישהו שיודע לעבוד נכון

אחרת תפתח לך הרגלי עבודה שגויים שיהיה לך קשה להיפטר מהם ואין לאף אחד פה מה להתווכח איתי בכלל . או שתיקח מורה פרטי או שתלמד בMUZIK או ביה"ס די ג'יי אחר . בהצלחה

DJpipe

New member
ואני אומר את זה בתור אחד ש ..

מבין מוזיקה , התחיל לתקלט לבד , פיתח הרגלי עבודה שגויים בכל הנוגע למציאות של CUE , עבודה עם עוצמות כניסה במיקסר ועוד אלף דברים שחשבתי שאני יודע והלכתי ללמוד במיוזיק , השכלתי , אני לא מתחרט על רגע אחד שלמדתי שם , כמובן שלומדים שם את הבסיס , ואת כל כישורי הדי ג'ייז המתקדמים באמת עדיף לרכוש לבד שמו שכרמיה יקירי טוען . היום אני כבר מלמד שם 3 שנים ורואה כל קורס מחדש די ג'ייז שבאים ללמוד עם רקע מוקדם שחושבים שהם יודעים אבל לא יודעים כלום ואחרי שהם מסיימים את הקורס הם מודים על הרגע שהם נרשמו ללימודים . כמובן שמי שאין לו תקציב אז אין מה לעשות אבל למשל חייל משוחרר יכול להירשם על חשבון הפיקדון WWW.MUZIK.CO.IL נ.ב אני לא פה ממטרות שיווקיות אני רק נותן לך כיוון שאולי תאהב PEACE PIPE

alexkarpel

New member
לימודים נותנים יכולת ובסיס להתחלה נכונה

משם צריך לחרוש ולהתאמן וללכת לראות ולשמוע מוסיקה ולעבוד כמה שיותר. אני יכול להגיד לכם כאחד שבאמת רואה כלכך הרבה תקליטנים שהרמה הטכנית של בדיגי שלמדו בבתי הספר טובה יותר ומאפשרת להם להיתעסק עם המוסיקה ופחות עם הטכניקה שמובנת להם מאליה אתם לא מאמינים כמה תקליטנים שנראים לכם טובים ומדהימים מגיעים עם סטים מוכנים על המחשב ועושים כאילו אני מכיר אישית תקליטנים שנחשהים למובילים בשוק והרמה הטכנית שלהם היא בדיחה כמובן שלניסיון ידע במוסיקה אומץ וכישרון יש השפעה מכרעת אבל יותר קל להביא את כל אלו לידי ביטוי כשהיכולת הטכנית שלך היא גבוהה

mb13

New member
אני

אבא שלי לימד אותי בהתחלה בגיל קטן....ואז לקחתי כמה שיעורים פרטיים ללמוד מיט מיקס וזרמתי משם אני בעד קצת ללמוד בהתחלה זה לא מזיק זה רק מועיל

למעלה