לימודי גרפיקה

מורן ה

New member
לימודי גרפיקה

שלום הייתי שמחה לקבל עזרה, אני צלמת ועובדת בפוטושאופ, במשך שנים עבדתי עם הפוטושאופ באופן עצמאי, ומידי פעם לקחתי שעורים פרטיים, אבל החלטתי להתחיל ללמוד קצת יותר רציני גם צילום וגם גרפיקה הבעיה היא שאני מחפשת לימוידם רק לבנות מטעמי דת, ומשהו לא גדול מידי. ביררתי על לימודים ואמרו לי על סטודיו גריזין בגבעת שמואל האם מישהו מכיר? שאלתי אם אני יוצאת עם תיק עבודות ואמרו לי שזה תלוי בי אם אני אשמור את כל העבודות. איך אני יודעת אם מקום הוא מספיק מקצועי וטוב? אשמח לכל עזרה.

oren*

New member
לבקש לשוחח עם בוגרים, לראות עבודות

ולשאול להיכן התקבלו לעבודה עם תום הלימודים - לא בודדים שהמכללה משתמשת בהם כעלה תאנה אלא בחירה אקראית מתוך רשימה או איסוף כרטיסי ביקור בתערוכת הסיום הקרובה. זו בהחלט בעיה, אם את מגבילה את עצמך למכללה שעובדת מול קהל יעד ספציפי, נקודת ההתחלה מבחינת צוות ההוראה, רף הקבלה וסינון התלמידות ואפילו התכנים בהם תטפלו (ריטוש צילומי פנים וגוף, נושאים שנויים במחלוקת...), עלולה להיות לרעתך במידה ואת מייעדת את עצמך לעבודה בשוק הכללי והתמודדות על משרות מול בוגרי המכללות האחרות.

מורן ה

New member
קורס

זהו שאני מוגבל קצת בגלל בעיית הדת, האם אתה מכיר מקום שאפשרי ללמוד בו רק בנות? והאם מישהו שמע על סטודיו גריזין? ואם מחר אני אלך לברר איז שאלות כדאי לי לשאול שם? במה להתמקד? והאם המחיר של 5800 ש"ח לקורס של 250 שעות שמלמדים את הפוטושאופ, פריהנדד, אינדיזיין, אילוסטרייטור. זה מצדיק כדאי לי ללכת על זה?

mamby

New member
תבדקי את מכללת אמונה בירושלים

מקום דתי לבנות בלבד, וברמה גבוהה למדי. רוב העבודות שראיתי של בוגרות שם לא נופלות מעבודות בוגרים של מיטב המכללות בארץ. עבדה גם איתי בסטודיו בוגרת של אמונה (מלפני די הרבה שנים) שהיא פשוט מעצבת מדהימה. המקום פחות מוכר בארץ, בטח בגלל האורינטציה הדתית, אבל בירושלים הוא מוכר מאוד וידוע כמקום רציני שעושה עבודה טובה. לגבי שאר הדרישות שלך, אם חשוב לך לעסוק בתחום הזה ברצינות, חייבים להתפשר על דברים מסוימים, בעיקר בכל הקשור לנוחות, פחד משינויים בחיים וכולי.

מרוין 4

New member
Start

בירושלים, במרכז לאמנות ירושלים במוסררה לימודים הכוללים לימוד תוכנות + סדנת סטודיו ובניית תיק עבודות לפרטים 02-6738006

למעלה