לימודי גרפיקה HELP

לימודי גרפיקה HELP

היי לכולם , רציתי לשאול שאלה אני סיימתי כבר לפני 3 סמסטרים תאור במדעי החברה התמחות בתקשורת באונברסיטה הפתוחה ומאז אני לא ממש יודעת מה אני רוצה ללמוד בהתחלה רציתי ללמוד פרסום ואח"כ בחנתי את האפשרות של העבודה סוציאלית ועיצוב פנים אבל הכי נראה לי כרגע זה גרפיקה ממוחשבת קורס מעשי ולא לימודים ארוכים וכל מה שנלווה לזה כי אני רוצה ליצור משהו משל עצמי ,ז"א אני אקבל רעיון כלשהו מחברה כלשהי ואני אמחיש אותו לפי ראות עיני . בקיצור היתיי שמחה אם מישהו יכול היה להמליץ על בתי ספר טובים ללמוד גרפיקה ברמה גבוהה וכו שאמרתי כל מה שנלווה לזה . המון תודה על ההקשבה . מקווה שהשאלה במקום . שבת שלום. אושרת .

קשכפית

New member
קורס לגרפיקה ממוחשבת הוא באמת מעשי אבל

הוא יכשיר אותך להיות ביצועיסטית וזה אם תיהי טובה ותשקיעי. אבל מה שאת כותבת זה שהיית רוצה ליצור משהוא משל עצמך לקבל רעיון ולעשות אותו כראות עינך וזה לא ביצוע, זה עיצוב, כדי לקבל עבודה כמעצבת את צריכה ללמוד עיצוב בדרך כלל זה מסלול של שלוש שנים או יותר. ישנה בעולם הזה הפרדה די מוחלטת בין עיצוב וביצוע במשרדי פירסום לדוגמא יש מעצבים ויש ביצועיסים וזה מוגדר ומופרד. כדי להיות מעצבת עצמאית תצטרכי לפתוח לעצמך מקום או להות עצמאית אבל מה יהיה הבסיס שלך? האם יהיה לך תקציב להיות העסק של עצמך? היכן תשיגי לקוחות? כשיש בשוק הרבה מאוד מעצבים והם בוגרי מוסדרות כגון ויצו קנדה, בצלאל, שנקר ועוד.

למעלה