לימודי אנגלית

liran9111

New member
לימודי אנגלית

שלום,
אני עתיד להתחיל ללמוד בשנת 2015 (לא שנה הקרובה, שנה הבאה).
הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא מתקבל כרגע בגלל האנגלית.
הרמה של האנגלית שלי בינונית ביותר. קיבלתי 194 (המינימום לעברית הוא 200) במבחן אמיר. (פסיכומטרי לא עשיתי, אני אמור להתקבל ע"ס ממוצע בגרות של 10.5).
החלטתי שאת השנה הקרובה אני מקדיש לשיפור האנגלית. כאשר יש לי שתי מטרות, הראשונה היא בעצם לעבור את מבחן האמיר ולהתקבל ללימודים (אם אוכל להגיע לרמת פטור ולחסוך מעצמי בזמן התואר - מבורך) והמטרה השנייה היא להגיע לרמת אנגלית גבוהה מאוד שתאפשר לי לימודים בהמשך בחו"ל (תואר שני, חילופי סטודנטים, הגירה וכד').

רציתי להתייעץ ולשאול בנוגע לקורסים שיש באנגלית.
אני גר בירושלים. וממה שאני יודע יש את וול סטריט וברליץ.
- האם מישהו מכיר מכון נוסף שעושה קורסים באנגלית?
- האם למישהו יש המלצות על וול-סטריט/ברליץ?
- אולי יש איזושהי תוכנית של האוניברסיטה שמציעה רק קורסים באנגלית? למי שבכלל לא סטודנט?

אשמח לשמוע הצעות וכד'..

oromer

New member
מנהל
קורסי אנגלית

למה שלא תלמד השנה כשומע חופשי את קורסי האנגלית של האוניברסיטה?ואז פשוט תתחיל את הלימודים שסיימת אנגלית? אם אתה צריך 3 קורסים- תעשה אחד מסמסטר א אחד בסמסטר ב ואת האחרון בקיץ (בד"כ יש)

liran9111

New member
מזאת אומרת?

ואז אוכל להיפטר מהקורסים של האנגלית?
האוניברסיטה מחשיבה את זה?
איך נרשמים לדבר כזה?

oromer

New member
מנהל
היחידה ללימודי אנגלית

ברמת העיקרון אתה צריך לדבר ולהסדיר את הדברים האלו מול האוניברסיטה. אבל אם אתה עושה את קורסי האנגלית לפני ומגיע לרמת פטור ומתחיל את התואר באותו מוסד לימודים הם אמורם להכיר את הקורסים שלהם.
עד כמה שאני מבינה, הם דורשים ממך להגיע ברמה מסוימת, כשאתה מתחיל את התואר. זה יכול להיות ע"י שיפור הסיווג בבחינה הפסיכומטרית/ מבחן אמי"ר, או ע"י לימוד הקורס ברמה הנוכחית אליה שובצת.
עד כמה שאני מבינה אפילו אם תלמד קורס אחד תהיה מעל הסיווג הנדרש. אבל אם יש לך זמן ואתה רוצה להקל על עצמך אז אתה יכול ללמוד את כולם לפני התואר. אני חושבת שזה יעלה לך קצת יותר (לא בצורה מטורפת), ואתה תהיה במעמד של שומע חופשי.
תתקשר ליחידה לאנגלית ולחוג שבו תלמד ותברר אם זה אפשרי

למעלה