לימודים

ז ה ר 2

New member
לימודים

שלום... אני מנסה להיכנס ללימודי ריפוי בעיסוק כשלא הצלחתי החלטתי ללמוד את התואר כתואר שני השאלה שלי מאיזה תואר הכי פשוט להמשיך. אני חשבתי על עבודה סוציאלית ויש שאומרים שזה לא נכון לעשטת אז ?

דנדנותה

New member
אין לי תשובה לשאלה אבל...

האם לקחת בחשבון שכאשר עושים תואר שני בריפוי בעיסוק ללא תואר ראשון אי אפשר לעבוד כמרפאים בעיסוק?

ז ה ר 2

New member
תגובה

אני רוצה ללמוד ריפוי בעזרת אומנות והבנתי שכתואר שני אפשר לעבוד תקני אותי אם אני טועה. אני יודעת שבבן גוריון יש מגמה לעובדים סוציאלים שמאפשרת המשך כתואר שני בריפוי באומנות

sarale20

New member
אז זה לא ריפוי בעיסוק

את רוצה לעשות תואר שני בתרפיה באומנות? אפשר מעבודה סוציאלית, פסיכולוגיה, חינוך מיוחד וכו' רק שצריך להשלים מספר מסויים של שעות אומנות

shayzed

New member
כדאי לברר היטב

אבל לא דרך אנשים אלא במזכירויות החוגים עצמם. אני התחלתי ללמוד בהנחה דומה והייתי דיי בשוק לראות כמה קשה לעשות תואר שני במשהו שלא עשית בו ראשון. לא בלתי אפשרי כמובן אבל ההשלמות הן גדולות מאד! עדיף לעשות עבודת הכנה וללכת מראש ללמוד כמה שיותר קרוב למה שרוצים לעשות ולא לבנות על מעברים. אם את מעוניינת בתרפיה באומנות, קחי בחשבון שצריך הרבה שעות "אומנות". לא מספיק לבוא ולהגיד "אני מב"ע / עוסי"ת" ומייד תתקבלי בברכה. כך שכדאי לברר על הנושא בקפידה מול האוניברסיטאות והמכללות ולא דרך אנשים בהצלחה!

למעלה