לימודים

לימודים

שלום, אני אפילו לא יודעת האם אני מאמינה בנורמולוגיה..זה נראה לי מוזר שכל בן אדם שנולד באותו תאריך יש לו גורל דומה..אותם הזדמנויות,אותו פוטנציאל לארוע כלשהו.. ואיך שם משפיע על בן אדם? האם עצם העובדה שאמא שלי החליטה לקרוא לי בשם מסויים משנה את הגורל שלי? אם השם שלי היה שונה-הגורל שונה? בכל מקרה,למרות שזה לא נשמע לי הגיוני בתוך תוכי משהו אומר לי שאני רוצה יעוץ על פי הנורמולוגיה :) אני הנדסאית אלקטרוניקה,כרגע בצבא...אוטוטו משתחררת עדיין לא החלטתי האם כדאי לי להמשיך בתחום הנ"ל או ללכת לכיוון אחר האם אלקטרוניקה תחום שמתאים לי? תאריך לידה- 21.11.1985 שם-נטליה תודה :)

גל סופר

New member
אם השם שונה

לא אומר שהגורל שונה, אל ההתמודדות שלך עם הגורל תיהיה שונה- ומכאן, הגורל בהחלט יכול לשנות פניו. הנומרולוגיה גורסת כי "הכל צפוי והרשות נתונה", גם את הגורל שלך את יכולה לשנות. ובכל אופן... קחי אדם שנולד באותו התאריך, יש לו בדיוק את השם שלך, ואותם שמות ההורים. קצת קשה למצוא, נכון?...

roksan

New member
נטליה

יש בך שילוב של ריאלי והומאני מאוד מתאים לך תחום המחשב ,מקרקעין שמאות ומצד שני גם מאוד מתאים לך חינוך ,טיפול באומנות יש לך ראיה מאוד פרקטית על דברים אין לי ספק שאת תבחרי מה שכדאי ומה מועיל בהצלחה :)

וואו..תודה לך רוקסן

תוכלי לפרט לי קצת על הנורמולוגיה? מהי? מי "מצא" אותה? עד כמה היא משפיע על חיינו? תודה רוקסן

roksan

New member
יש חומר

ויש קורסים ויש אתרים בחורה נבונה כמוך כבר תמצא את הדרך אליהם בהצלחה:)

למעלה