לימודים

DGANITR1

New member
לימודים

שלום, אני בשנות ה-40 לחיי בוגר בכלכלה ומרגיש דריכה במקום ,מעוניין לשדרג את עצמי. במה הכי כדאי ללמוד ולהתמחות . האם למשל יש טעם ללמוד תעשיה וניהול או שבהתחשב בגיל ובביקוש כדאי לחשוב על משהו אחר כמו למשל לימודי תעודה במערכות מידע וכדומה? תודה

כלכלה

בתחום ההנדסה לא יהייה קל להשתלב בגיל 44 בערך. לא קל במרבית התחומים כמגיעים לתחום חדש ללא נסיון קודם בו ובגיל יחסית גבוה. איני יכול לומר דבר ברור מבלי לדעת הרבה יותר עליך, על נסיון העבודה, והיבטים נוספים, אבל אולי יש טעם לשקול תחומי התמקצעות התוך תחומך הכללי- כלכלה. למשל פניה לקורסים כמו מבקר פנים , קורס דרקטוריונים וכו'?

DGANITR1

New member
תגובה לכלכלה

אני עובד בתחום של גביה במגזר המוניציפלי ואיני מעוניין ללמוד תחומים של ביקורת פנימית וכדומה יחד עם זאת האם תחומים של מערכות מידע-ניתוח מערכות מידע שווה משהו בהתחשב במגבלות שציינתי?

מערכות מידע-ניתוח מערכות מידע

ספק. בתחום זה מועדפים צעירים יותר, זו האמת....

מקנסי

New member
ההיפך!! למה לא?

ראשית, אכן בגילך, עדיף להשתמש בהשכלתך בכלכלה כמנוף להתפתחות ולא לפתוח בקריירה חדשה. וודאי יודע אתה שבאפשרותך לרכוש מקצועות כדוגמאת : ייעוץ/ניהול השקעות, ייעוץ מס וכו'... כמו כן, כפי שצוין, בפניך אפשרויות לוגיסטיות מגוונות לרבות לימודי תעודה בלוגיסטיקה, עריכת ביקורות ואפילו מינהל עסקים.(כנס לאתר היחידה ללימודי חוץ של אחת האונ' המובילות) אם במערכות מידע עסקינן: לידיעתך, רואי חשבון וכלכלנים רבים, מובילים בתחומם, לומדים בגילם "המופלג" מערכות SAP ובפרט ERP בכדי להיענות לדרישות המתקדמות בשוק הפיננסי... אחרי הכל, מדובר בתחום שרק נכנס עכשיו.. אז מה אני אומר? שממש לא מאוחר מידי לשנות כיוון!! כל טוב

למעלה