לימודים

לימודים

יש לי מורה לאנגלית שאני ממש שונאת אותה , הגעתי למצב שאני יושבת בסוף הכיתה (כי היא העיפה אותי לשם) והיא בכלל לא מרגישה שאני בכיתה ועדין מעיפה אותי החוצה .... כי דיברתי ... אבל הבעיה היא שלא היה מסביבי אף אחד שהייתי יכולה לדבר איתו כי ישבתי בשולחן לבד ומסביבי שאר השולחנות היו ריקים.... הילדים מהכיתה שלי שמו לב לאפלייה הזאת אבל הם רחוקים מלהעיר לה כי ציון המגן שלהם תלוי בה... והיא מתנקמת באכזריות . עוד דבר שמפריע לי הוא שבשבוע שעבר אף אחד לא הביא ספרי לימוד לכיתה כולל אני , כי לא ידעתי שיש אנגלית , והיא רשמה את השמות אבל לא הוציאה החוצה כי אף אחד מהכיתה לא הביא! חמש דקות אחרי זה היא העיפה רק אותי כי אין לי ספר..... דיברתי עם כל הסגל בבית הספר והם עשו ביני לבינה שיחה ובשיחה היא דווקא אמרה שהיא אוהבת אותי (הציונים שלי אצלה לא יורדים מ 90 ) אז אני לא מבינה מה פשר ההתנהגות שלה ?!

enjoi butterfly

New member
אין לי כול כך מה להגיד...אבל

זה בהחלט מאוד מאוד מוזר.. מיצד אחד שאת מרגישה ככה ומיצד שני היא אומרת שכלום... הצעות מה לעשות אין לי כולך כך כי זה לא קרה לי וחשבתי מה יכול לעזור ולא ממש מצאתי.. ועם זה נכון אז היא סתם עושה דברים כאלה אליך ואין לי הסבר לה אול אוהב אוהבת אותך?? וזה ברור שהיא לא תגיד את זה שאתם בשיחה עם עוד אנשים וגם עם אהיתם לדבר אני לא חושב שהיא הית אומרת לך.. אני מציא לך ביגלל שיהיה לי ציונים גבוהים ואת זה היא לא יכולה להרוס לך לסבול את מה שנשאר לך איתה וכמו השם שלך תשארי עם קרן של תקווה כי בסוף יהיה טוב..
בהצלחה

thebaby

New member
היו לי מורים כאלו../images/Emo101.gif

יכול להיות שהיא מרגישה מאוימת.(רציני) בגלל שאת אומרת שהציונים שלך לא יורדים מתשעים... אז יכול להיות שבהתחלת השנה שכן דיברת מידי פעם שלטת לה בשיעורים... או שלפחות ככה היא הרגישה. בכל מקרה אם היא אומרת שהיא אוהבת אותך והציונים שלך טובים. עצה שלי, פשוט תקחי ספר ותקראי בשיעור... או שתשני, או שלא תעשי כלום... פשוט אל תתני לה סיבה להעיף אותך. ואם זה עדין ימשיך אז תבקשי פטור מהשיעורים. לפי מה שאת אומרת זה לא נראה כאילו הם כל כך מועילים לך במשהו. זהו
מקווה שעזרתי...

אחחח..עזבי אותה,סתם פסיכית!!!

אני בעד שבאמת תראי מה קורה ולאן זה ממשיך כי אם היא עדיין מתייחסת אלייך ככה זה ממש לא פייר. מקסימום באמת תבקשי פטור מהשיעור...

sh53

New member
שיעור אנגלית זה מאוד חשוב

לא כדאי לבקש פטור ממנו, כי כל שנה מוסיפים חומר וחבל שבשנה הבאה היא תצטרך ללמוד חומר של שנתיים - גם של השנה וגם של שנה הבאה. גם אם היא תקבל פטור, מה היא תעשה במשך שנה שלמה? כל התלמידים בכיתות, שתסתובב סתם בבי"ס? בשביל זה ההורים משלמים כסף כדי שתסתובב מחוץ לכיתה?

thebaby

New member
אני מצטער...אבל../images/Emo101.gif

אם הציונים שלה כאלה גבוההים בתקופה שזה כבר משפיע על ציוני מגן אז זה אומר שהיא בכיתה גבוהה... ואם יש לה ציונים כאלה אז שיעורי אנגלית לא נותנים לה כלום. מניסיון
גם ככה המורה מעיפה אותה... או מפריעה לה. היא לא לומדת היא מתכרזת במורה ולא בשיעור. לפעמים כשמערכת החינוך לא פועלת כמו שצריך הכסף הולך.

sh53

New member
אז המורה תוציא אותה מהכיתה

כי היא יושנת/קוראת ספר. לא צריך לתת למורה סיבות.

thebaby

New member
המורה לא תוציא אותה../images/Emo101.gif

מפני שזה לא מפריע למהלך השיעור.

sh53

New member
אולי יש מקום לשיחה אישית איתה?

שיחת הבהרה, לא שיחת התקפה בה להתקיף עד כמה היא לא בסדר, אלא שיחה בסגנון שאלות הבהרה - את רוצה לברר מה עשית בשיעור האחרון שבגללו היא אמרה לך לצאת החוצה מהכיתה, כלומר לבקש את הסיבה.

כנראה שאני אצטרך לסבול אותה עוד

שלושה חודשים .... ואז ביי ..... איזה כיף לומר את זה !!!!! כאילו פעם אחת בחיים אני יכולה לומר שאני שמינסטית !!!!!!! עוד שלושה חודשים ומתחילות הבחינות בגרות והמגנים ואז בטוח שכבר לא אראה אותה !!!

למעלה