לימודים

izabela26

New member
לימודים

אני בעלת תואר ראון במדעי התנהגות- פסיכולוגיה ארגונית.
התחום באמד מעניין אך חברה שלי התילה ללמוד פרסום ושיווק ואני מרגישה שאני ממש מתחברת.
אני מתחילה לחשוב על לימודי תעודה באוניברסיטה הפתוחה ל שיווק וניהול.
אני רק בת 25 ואני חושבת לא מאוחר להתחיל משהו חדש.
השאלה שלי האם תואר שלי ותעודה בפרסום ושיווק יקדמו אותי ויעזרו לי למצוא עבודה?
תודה רבה

הי איזבלה,ראשית ממש לא מאוחר ואומר לך את זה..

אחד שמכיר את התחום ועוסק בו לא מעט שנים. בכלל, בשנים האחרונות יש דרישה לידע מקיף יותר , לדעתי התנסות וניסיון חיים רק יכולים להועיל. יש מיגוון תחומים במקצועות הפרסום והתקשורת השיווקית שאת בהחלט יכולה להשתלב בהם.
לגבי לימודים - אני תמיד מציע לעשות סקר, כמו לפני כל החלטה חשובה, בוודאי בתחום הלימודים, את יכולה להתייעץ, לשאול בוגרים/ות במוסדות לימוד שונים, לבדוק את תוכן הלימודים, ההיקף, שכ"ל וכיו"ב.
בידקי באינטרנט היכן ניתן ללמוד את התחום, כמובן רצוי באזור קרוב למגוריך. אגב, לגבי האו"פ יצא לי להרצות שם בין יתר המקומות בהם אני מרצה בעבר ובהווה, בהחלט אופצייה, אבל ההתייחסות שלי כמרצה שונה מן הסתם מההתרשמות המאוד חשובה והאישית שלך.
כאמור, עשי סקר, בידקי לפחות מיספר מקומות לימוד, התייעצי, חפשי חוו"ד באינטרנט ואז תגיעי להחלטה.
אגב, הרקע שלמדת בהחלט יכול להתאים ולהוסיף לך נקודות בכלל, ובפרט בתחום שמאוד משיק לנושא - פלנינג, תכנון אסטרטגי . הבנת ההיבטים הפסיכולגים ,התנהגות צרכנים ,שיקולי קנייה של צרכנים, גיבוש אסטרטגיה וטקטיקה שיווקית פרסומית ועוד.
מאחל לך בהצלחה ותמיד מוזמנת להשתתף בפעילות הפורום

למעלה