לימודים

דניתי66

New member
לימודים

אני מורה למחול יוצאת לשנת שבתון מחפשת המלצה על תוכנית טובה לאימון אישי ולהכשרת מאמנים. (הכרחי מקום מוכר , אונברסיטאות, מכללות) . מבקשת לקבל על תוכניות בקואצ'ינג שידועות כטובות. בנוסף, מחפשת 'בנרות' קורס בניהול אומנותי ולא מוצאת בשום מוסד . אולי מישהו יודע או מכיר איפה אפשר ללמוד ? דנית

bridges

New member
לימודי אימון

היי דנית, את מוזמנת לקרוא במאמרים ובשאלות נפוצות על לימודי אימון. אנחנו לא ממליצים בפומבית בפורום על מכללות לאימון. ההמלצה שלי, עבורך, היא להתחיל ולהשתתף בערבי מבוא של בתי"ס לאימון. אמרת שהכרחי מקום מוכר. מה כוונתך? מי צריך להכיר אותו? האם זה לגמול השתלמות? רונן

noashalev2937

New member
כמה נקודות למחשבה בבחירת בית ספר/קורס לאימון

הי דנית, בנוסף להמלצה המצוינת של רונן, אני מציעה לך לשים לב לכמה פרמטרים כאשר את בוחרת בית ספר או קורס: 1. האסכולה הנלמדת באותו בי"ס (עץ, יהלום וכו'...). יש כמה אסכולות וכדאי לך לבדוק לאיזו את יותר מתחברת. 2. המנחה המאמן בפועל - נסיונו המקצועי, האוכלוסיות שאימן וכד' 3. שעות הלימוד - כמה ומה הם התכנים הנלמדים בהן. 4. תהליך ההסמכה - מאד שונה מבית ספר לבית ספר. 5. ממליצה לך לדבר עם בוגרים שסיימו את ההכשרות שלהם, מכמה בתי ספר שונים ולשמוע רשמים. 6. להתנסות באימון אישי - פגישה או שתיים להתנסות באמצעות אסכולות שונות, אצל מאמנים שונים. בהצלחה וכל טוב, נעה שלו, מאמנת אישית ועסקית

noashalev2937

New member
כמה נקודות למחשבה-בחירת בית ספר לאימון

הי דנית, בנוסף להמלצה המצוינת של רונן, אני מציעה לך לשים לב לכמה פרמטרים כאשר את בוחרת בית ספר או קורס: 1. האסכולה הנלמדת באותו בי"ס (עץ, יהלום וכו'...). יש כמה אסכולות וכדאי לך לבדוק לאיזו את יותר מתחברת. 2. המנחה המאמן בפועל - נסיונו המקצועי, האוכלוסיות שאימן וכד' 3. שעות הלימוד - כמה ומה הם התכנים הנלמדים בהן. 4. תהליך ההסמכה - מאד שונה מבית ספר לבית ספר. 5. ממליצה לך לדבר עם בוגרים שסיימו את ההכשרות שלהם, מכמה בתי ספר שונים ולשמוע רשמים. 6. להתנסות באימון אישי - פגישה או שתיים להתנסות באמצעות אסכולות שונות, אצל מאמנים שונים. בהצלחה וכל טוב, נעה שלו, מאמנת אישית ועסקית

למעלה