לימודים

לימודים

שלום, תאריך הלידה שלי הוא 22/04/1987 נולדתי בשעה 06:00. האם את יכולה לייעץ לי באיזה תחום מתאים לי לעסוק?? אני רוצה ללמוד ואיני יודעת מה וזה מתסכל אותי מאוד! קשה לי עם זה מאוד שאני לא יודעת מה אני רוצה לעשות בעתיד בבקשה תעזרי לי אם את יכולה..

שלום לך ,

אני מבינה מאוד את התסכולים שלך ואני מנקודת המבט שלי יודעת למה הם קיימים ומתי הם ייעלמו לא סתם את מתוסכלת וככל שתדחי את כל נושא הלימודים כך את תחסכי לעצמך הרבה טעויות ,התחלות של לימודים והפסקות באמצע ... הרבה מתח פנימי ואי שקט את צוברת בתוכך , לא מרגישה מחוברת לשום מסגרת ומצד שני מאוד רוצה להרגיש את אותה תחושת שייכות שאחרים מרגישים כאשר כל אחד מוצא את עצמו ואת ייעודו בחיים ... אני רואה אותך מוצאת את עצמך או מתחילה להכיר את מי שאת ומה את רוצה לעשות בחייך רק לקראת גיל 23 ואילך ולכן דחי כל לימודים לשנתיים הקרובות וחיסכי כסף לעתיד . בעתידך ישנה עצמאות כלכלית ועבודה עצמאית , את מאוד אינדיווידואלית וככל שתתבגרי את תביני שאת רוצה להיות רק עצמאית ולא לעבוד עבור אחרים ... את עדיין צעירה ולכן דבריי יכולים להישמע קצת מפחידים אך אני רואה אותך עצמאית . אני יודעת שאת עוד לא יודעת מה ..... במה לעסוק , תני לעצמך זמן וגם זה יגיע , סבלנות . ו..... יש לך תחושות בטן מצויינות , תלמדי לפתח את זה ולהקשיב לאינטואיציות שלך וזה יחסוך לך הרבה בעתיד . בברכה,קרן

למעלה