לימודים ופרנסה

לימודים ופרנסה

היי קרן, קודם כל, כל הכבוד על העבודה שאת עושה! את נשמעת אישיות מדהימה! אני קוראת הרבה את התגובות שלך. רציתי לשאול לגבי הלימודים שלי, אני סטודנטית לפסיכולוגיה וניהול, האם זה אכן מתאים לי? אני בהתלבטות קשה האם להמשיך בתחום הזה. בעלי מתחיל בקרוב מדעי המחשב, האם לו זה מתאים? וכן, האם נשתפר מבחינת פרנסה בקרוב? סליחה על מבול השאלות.... ותודה מראש שמי: ציפי (מעוברת) 03.11.1985 בעלי: מאיר 02.07.1985 המון תודה

הרבה שאלות שבאמת אין לי יכולת לענות על כולן

בבקשה להתמקד בשאלה אחת או שתיים , סליחה ותודה על הסבלנות .

../images/Emo41.gifאני יתמקד....

הכי חשוב לי כרגע: נושא הלימודים שלי. האם תחום הפסיכולוגיה והניהול עשוי להתאים לקריירה העתידית שלי? ובמה כדאי להתמקד, יותר בפסיכולוגיה או יותר בניהול? המון תודה וסליחה על ההצפה בשאלות...

לימודים :

כל תחום שייתנן ביטוי אישי לאישיות שלך כגון ,ניהול,תקשורת ,סמכותיות ועצמאות במסגרת מתאימים לך ולכן כן, אני חושבת שניהול ותקשורת גם כפסיכולוגיה מתאימים לך . וגם לבעלך מתאים טכנולוגיה,תקשורת ,מחשבים ניהול מערכות מידע ,הדרכות ,הייטק ועוד ... האם יש מחשבות על מעבר בית או שכבר עברתם ? בהצלחה,קרן

../images/Emo41.gif וואו! את מדהימה!!!

איך קלעת בול!!! כל הכבוד לך! לגבי הדירה, יש לנו בית משלנו. אבל אנחנו באמת חושבים על מעבר כי הסביבה לא מתאימה לנו. את רואה משהו באופק? כרגע לא יכולים לחשוב על מעבר כי המצב הכלכלי ככה לא משהו....

למעלה