לימודים ועבודה....

jader

New member
לימודים ועבודה....

שלום לכולם! (אני מקווה שזה המקום הנכון...) אחרי שנים רבות של התעניינות בתחום החלטתי להתחיל ללמוד שיאצו. עכשיו, בתור "סטודנטית לרפואה משלימה" אני עדיין לא יכולה לטפל אבל אני מחפשת עבודה שתהיה קשורה בעולם הטיפול המשלים שתאפשר לי עבודה ולימודים באותו התחום (כיום אני עובדת בתחום אחר לגמרי, ובעיקר מול מחשב והספיק לי....). האם למישהו יש רעיונות איזה סוג עבודה אני יכולה לחפש או איפה כדאי לי להתחיל? תודה!!

dudusapir

New member
אם יש לך מספיק ידע ותרגילים

צאי לעבוד. למי את מחכה? צריך קצת ביטחון! כשהתחלתי לעבוד בתחום שלי לא היה לי ניסיון ולא למדתי. יותר מאוחר התחלתי ללמוד. תתחילי לפרסם את עצמך! במידה ואת ממש בתחילת הדרך אז לא תוכלי למצוא משהו.

jader

New member
עוד לא

איך אפשר לעבוד מבלי ללמוד ? בשלב הזה אני עדיין לא מרגישה שאני יכולה לקרוא לעצמי "מטפלת" - עדיין אין לי כלים לאבחן וכו' אשמח גם לשמוע במה אנשים אחרים עבדו בזמן הלימודים ואם הם הצליחו להתמקד בתחום שלהם. חשבתי גם על כיוון של סוג של התמחות או עבודה בקליניקה או משהו בסגנון. יש דברים כאלה ?

0 אור 0

New member
עבודה בזמן הלימודים

את צודקת בכך שלא כדאי לעבוד במקביל ללימודים, גם בגלל הידע שחסר וגם בגלל הביטוח בלימודי עיסוי מקבלים אחרי כמה חודשים תעודה של עיסוי שבדי ואז כבר אפשר לעבוד, כמה שאני יודעת בשיאצו כדאי לחכות לסיום השנה הראשונה

עבודה תוך כדי לימודים

אני עבדתי בזמן הלימודים כספרנית במכללה שבה למדתי, אחרים עבדו במזכירות או בחנות המכללה. בתי טבע רבים שמחים להעסיק סטודנטים לרפואה משלימה. אלו הרעיונות שלי... בהצלחה

jader

New member
תודה

יש לוחות עבודה לסטודנטים/מטפלים? התחלתי עכשיו שנה שנייה. יש חוקים לעניין עבודה לפני תעודה או שכל אחד עושה בגדול מה שהוא רוצה?

izackv

New member
אין חוקים כי הנושא לא מוסדר בשום חוק

מעשית, כל אחד יכול לטעון שהוא מטפל שיאצו או אפילו שהמציא סוג חדש של שיאצו והוא מאסטר ומייסד שיטה מכובד. עניין הביטוח לעומת זאת קצת יותר מורכב, כמו גם עניין המצפון והיושרה המקצועית. אני התחלתי לטפל בטווינא עוד לפני התעודה של מטפל מוסמך. עשיתי את זה בעידוד ובהנחיה/בקרה של המורה שלי וטיפלתי בבני משפחה וחברים בחינם. הם ידעו שאני סטודנט, אני הרווחתי נסיון משמעותי ובחינה של המקרים יחד עם המורה שלי שהוסיפה הרבה מעבר לקורס הבסיסי. (מעין סטאז' נוסף לסטאז' הרישמי, מגוון יותר, ארוך יותר ומקיף מאוד)

לפעמים בלוחות המודעות של המכללה יש

אבל ברוב המקרים צריך פשוט להתאמץ ולשאול. יש מטפלים מוסמכים שעדיין סטודנטים, שמחלטרים בטיפולים באירועים, אבל בשביל זה צריך תעודה וביטוח.

למעלה