לימודים וסתם טיול

lalapo

New member
לימודים וסתם טיול

אני מסיימת את התחיבויותי הלימודיות עוד שנה מאחר שלא עשיתי טיול לאחר הצבא אני רוצה לטייל אחרי שאסיים האם יש אפשרות לעבודה בארה"ב לשם אני מתכננת להגיע אחרי תאילנד ובכלל מה הסיכויוום לעבוד ו/או ללמוד בארה"ב למי שלא אזרח תודה רבה איילת

sirpad

New member
הסיכויים הם יחסית טובים

שוויי ערך לסיכוי שנאסא תשלח לי אימייל מחר על זה שהתפנה מקום לטיסת החלל שאני מנדנד להם כבר חצי שנה.

גופמן

New member
ושוב אותו הגעגוע

ואותה שליליות, שהופכת לשם האמצעי שלך. אאח איפה הימים בהם שליליות שכזו, לגבי שאלה תמימה שביקשה באמת ובתמים עזרה ומידע, היתה מקבלת הערה כמו: "הפורום הוא מקום חיובי ואם לא תתנהג יפה, כלומר תהיה שלילי וציני, נעיף אותך לכל הרוחות." שלטו ברמה. אאח, הם לא ישובו לא לא. ככה זה, אנרכיה. כשהחתולים בורחים העכברים טובעים בשמנת.

sirpad

New member
גופמן,הכל בסדר?

תשתה כוס מים
,תירגע,אני צוחק אתה משום מה מנגח ומאשים האשמות. לא לעניין.

גופמן

New member
איך נפלו גיבורים

ואללה, אתה צוחק! מי היה מאמין? ולמה חשבת שאני רציני?

sirpad

New member
כי אתה עוקב אחריי

ודואג לשים הודעת תגובה "צוחקת" אחריי כל צעד ושעל

Mariguella

New member
אם עוקבים אחריך, סימן שמגיע לך

אתה בכלל לא מבין, זה עניין של בטחון המדינה ואסור לי לפרט יותר. אני רק ארמוז: ה"רופא שיניים" ה"דני" שלך, הוא בכלל לא רופא שיניים ובטח שלא דני. הווב-קאם שהוא השתיל לך בשיניים משדרת ישירות למטה.

גופמן

New member
רק לתלונות יש להם

שלא מגיבים להודעות שלו, הוא מתבכיין: "מה אני כבר לא שווה תגובה?" כשכן מגיבים להודעות שלו הוא מתבכיין "כי אתם מגיבים יותר מדי!" ככה זה הנוער של ימינו, מה שעושים לו, לא טוב לא.

גופמן

New member
איך שכחתי

האמת, שכן, הייתי צריך לדעת. והרי רק שבוע שעבר קראתי על זה מאמר. איך אנשים לא מגיבים לקנטורים בצורה לא רצינית. כלומר כשמישהו מקניט אותם, דומני שזה התרגום לtease, אנשים מגיבים לרוב בצורה רצינית. אז לכל מי שדואג לשלומי ורוצה שאקח דברים באיזי, כמה קליפורניה מצידך אגב, אל חשש. התקף הלב לא יבוא ממה שאנשים כותבים פה בפורום, יפה שאתם דואגים. והגיע הזמן שתבינו כשאני מדבר בקול של מורה בביצפר או אמא לא מרוצה (כמו למשל במשפט: הנוער של ימינו שום דבר שעושים לו, לא טוב לו) או סתם מי שמתקשר ליש עם מי לדבר (האדון הנכבד, X) אני לא ממש מתכוון ברצינות. אז תודה על הדאגה ותשומת הלב. ומי שרוצה את הרפרנס, אני יכול לשלוח.

ndtola

New member
The sky is the limit../images/Emo41.gif

.היי ללה-פה
אפשר לעשות הרבה דברים צריך יזמה, נחישות, ואורך רוח תסתכלי למשל מה גיא כתב על העבודה באוטו גלידה (מרמלנג בסתם רציתי שתדעו בפורום)​

lalapo

New member
אופטימיות

סוף כל סוף גיליתי פה אופטימית לאחר הסרפד ( נכון כך קוראים לך ? ) בכל אופן אני אודיע לכם איך זה מסתדר אבל תהיו סבלניים לפחות כמוני זה יקרה רק עוד שנה +

ndtola

New member
school../images/Emo63.gif

If uou think about going to school in the us this is the time to push with full gas, if you want just to travel it is a different story. Sirpad is Sirpad this is why he calls himself that way that everybody can protect themselves from him...

sirpad

New member
נו במת

אני לא כזה נורא, מידיי פעם אני ככה נותן לאסוציאציות שרצות אצות להן בראשי לבוא לידיי ביטוי על המסך האפרורי משו וזהו.מתנצל אם פגעתי ברגשות אי אלו מכם.אבללא נראה לי שארה"ב בתקופת הפוסט אילוון אוף ספטמבר זה המקום לחפש כסף קל בעבודה לא חוקית.

ndtola

New member
../images/Emo29.gifאתה צודק

אתה מאה אחוז צודק שלעבוד בלי נירות זה לא ממש לענין בעיקר אחרי 9/11.
ובכלל זה לא עושה טוב לשמה "המצוין" של בני מדינתנו המושמעים ברחבי תבל.
ובכל זאת, אפילו חנונית כמוני מאמינה שעם יזמה וכד´ זה אפשרי במיוחד בארה"ב.

גופמן

New member
תיקון טעות

המינוח הוא: in the wake of september 11th וחוץ מזה, הא הא! אמרתי לך.

lalapo

New member
הלווווו

חלילה וחס, אף אחד לא דיבר על עבודה לא חוקית דובר על עבודה חוקית לחלוטין במקביל ללימודים ואני יודעת שיש כמה בני מזל שחוץ מויזת הלימודים מקבלים גם ויזת עבודה בכלל כל הנושא או יותר נכון השאלה היתה בנוגע האם בכלל כיום נותנים לסטודנטים זרים ללמוד שם

למעלה