לימודים ב"תל חי"

zspirit

New member
לימודים ב"תל חי"

מישהו מכיר את המקום? מה אתם אומרים? מעבר לעובדה ששם אני מבין יש תמיכה רחבה ללקויי למידה.

POOH*

New member
למדתי שם.......

ומאד נהניתי.... לא רק מהמרכז תמיכה בכלל... לא יודעת מה אתה רוצה ללמוד אבל אשמח לענות לכל שאלה... POOH

zspirit

New member
מדעי המחשב

אני רוצה ללמוד שם מדעי המחשב. אבל הסיכוי שיקבלו אותי הוא לא 100% , חסרים לי שתי בגרויות (ספרות ואזרחות) והפיסכומטרי שלי לא מכפה על זה. הבנתי מהם שאם וכאשר יקבלו אותי אז גם זה יהיה על תנאי שאצטרך להשלים את הבגרויות האלה. אז זה מה שאני מתכוון לעשות עד סוף יוני , אבל אני לא כל כך יודע למי כדאי לפנות כדי לקבל את החומר וקצת הכוונה. תודה
צביקה.

nu shoin

New member
תתחיל בתיכון

אם היית תלמיד אינטרני תתחיל בתיכון שלמדת בו. כשאני הייתי צריך להשלים בגרויות ישבתי עם אחת המורות (שבמקרה הייתה המורה שלי) והיא עדכנה אותי לגבי החומר הרלוונטי לבחינה. זה משתנה משנה לשנה ובנוסף, לפני הבחינה, משרד החינוך מודיע איזה נושאים לא יהיו באותו מועד. באותה הזדמנות המורה תוכל להמליץ לך על ספרים רלוונטיים ועל מה לשים דגש. גם אני, אגב, הייתי צריך להשלים את הבגרות בספרות. לא הייתה שום דרך שבה יכלתי לצלוח את כמויות המלל העצומות ואת השעות הארוכות בכיתה. אחרי הצבא התיישבתי עם ספר הכנה לבגרות ואפילו הוצאתי ציון יפה. את עיקר השיפור בבגרות השגתי בעזרת מתמטיקה ופיזיקה (10 יח' ביחד) במכינה של אוניברסיטת ת"א ששם היה הרבה יותר קל (אין הרבה מלל והכול מתבסס על ההיגיון). כך ששווא לך לבדוק לגבי מכינה מסודרת. בהצלחה

למעלה