לימודים בשוק ההון

danale89

New member
לימודים בשוק ההון

שלום לכולם=] אשמח להתייעצות לגבי באיזה מכללה הכי כדאי ללמוד את נושא שוק ההון כדי להתפרנס מזה, מה הכי תאכלס.. ישלי כמה אופציות של מכללות: tradent -של מאיר ברק המרכז להשכלה פיננסית cashflow ומכללת פסגות. אם יש מכללות טובות שלא ניתקלתי בהם אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים=] יום טוב!

talgeva1

New member
טריידנט

אני למדתי בטריידנט והיתרון הוא שהם נותנים לך לסחור בכסף אמיתי, זה יתרון עצום לדעתי, לי הקורס תרם המון אבל גם ישבתי ועשיתי עבודת מחקר ברשת הנה אתר שיוכל מאוד לסייע לך (בהנחה שאין לך בעיות באנגלית)- http://www.marketwatch.com בהצלחה!

danale89

New member
=]

רשמתי את אותט הדבר גם בפורום של שוק ההון. הם מאוד לא המליצו לי על טריידנט, למרות שאני עדיין שוקלת אותו... איך זה ללמוד שם? אתה מרגיש עצמאי מספיק לעשות מזה כסף טוב? ואני בדיוק נכנסת לאתר, מה אני אמורה לחפש שם? תודה =] !!

talgeva1

New member
תלוי מה המטרות שלך

תראי, אני עשיתי את הקורס שם והוא מאוד עזר לי גם זה שסוחרים בכסף אמיתי באמת נותן ערך מוסף חוץ מזה שמי שלא עשה את הקורס איך הוא יכול להגיד? אני לא בונה על זה כעל הכנסה קבועה, אבל כהכנסה נוספת אם זה מעניין אותך אני ממליץ שתעשי קורס ותתרשמי בעצמך, תתחילי בסכומים נמוכים ותחווי את זה בלי הרבה סיכונים לפעמים קטן קטן ועוד קטן יוצא גדול... :) או איך אמר לי המרצה שלי למתמטיקה: הכי מהר זה לאט לאט. יש הרבה חומר ברשת גם שתוכלי ללמוד ממנו לבד, את תרצי אפנה אותך לאחד מהמרצים בקורס, בטח יצרו איתך קשר או תחפשי באתר שלהם צור קשר בטח יש שם בהצלחה!

danale89

New member
=]

קודם כל ...משפט טו אובב "הכי מהר זה לאט לאט" ממש אהבתי.. תודה רבה, נירשמתי שבוע שעבר לקאשפלאו תודה על העצה והעזרה, זה ממש חשוב לי =] שיהיה הכי בהצלחה בעולם ולוקחת איתי את המשפט של המורה שלך;)

למעלה