אני אשתף אותכם בכל הסיפור
וכמה שיותר עצות יתקבלו בברכה הסיפור בגדול הוא כזה- אני כימעט בת 18 לפני שירות צבאי, לאחרונה חשבתי על זה והיגעתי למסקנה שאני פשוט לא רוצה להיתגייס לצבא, ברור לי שאני לא אעשה תפקיד משמעותי ולבזבז שנתיים מהחיים שלי בהגשת קפה נישמע לי כמו בזבוז זמן יקר שבו אני יכולה לעשות משהו משמעותי בחיי. מה גם שאני לא "ציונית" בנפשי ומאוד רוצה לעבוד לגור בחו"ל לתקופה מסוימת, רק כדי לראות איך זה. חשבתי על האפשרות של להתחיל ללמוד בחו"ל, אבל אני לא כל כך יודעת איך להתחיל את כל הפרוצדורה , לאן לפנות, עם מי להיתייעץ. חשבתי על קנדה-טורונטו,אבל ברור לי שיש שם הרבה אוניברסיטאות ואני ממש לא יודעת מה מציעה על אוניברסיטה, יש לציין שאין לי אזרחות ובהנחה שאני באמת אנסע ללמוד בחו"ל אני מעוניינת לגור במעונות לסטודנטים וגם לעבוד פה ושם אז השאלה שלי זה האם זה אפשרי? אולי אתם תוכלו להמליץ לי על אוניברסיטאות באזור קנדה שהשכר לימוד שלהם הוא לא בשמים אלא סביר, אני מתעניינת בתחום הסיעוד והרפואה אולי יש כאן מישהו שעבר את כל זה ומוכן לשתף אותנו בחוויות שהוא עבר כי ברור שמעבר לארץ זרה הוא קשה ,במיוחד כשאתה לבד בנוסף גם שמעתי שבשנת הלימודים הראשונה אי אפשר לעבוד מסיבה שלא ברור לי, אבל חשבתי על עבודה "שחורה" כמו מלצרות ודברים כאלו, זה אפשרי? או שצריך אזרחות גם כדי לעבוד בעבודות כאלו? במילים אחרות- כל מידע בנוגע ללימודים ומחייה בקנדה באזור טורונטו (לא חייב טורונטו אפשר גם אזורים אחרים) יתקבל בברכה!