לימודים בקנדה

or011

New member
לימודים בקנדה

אני מתעניין בלימודי תואר שני בפיזיותרפיה בקנדה.
אני נשוי עם ילד ושאלתי היא היכן בקנדה כדאי ללמוד, האם ניתן לקבל מילגה והאם אפשר לשלב לימודים ועבודה
אשתי בעלת תואר בחינוך באומנות ומתכוננת לעבוד שם. האם ניתן לקבל בקלות אישורי עבודה עבור בת הזוג
והאם יש עבודה בתחום הפיזיותרפיה בקנדה.
בתודה,
רון

idohatam

New member
נתחיל ממה שקל לי לענות עליו

כן, אשתך תוכל לעבוד שם, עם זאת לא בטוח שתוכל לעבוד בתחומה היות והיא תצתרך לעבור תהליך של הכרה בתואר ורישוי. בנוסף הוראה מקצוע מאוד תחרותי וקשה למורים חדשים להשתלב במערכת. לך כסטודנט יהיה מותר לעבוד 20 שעות שבועיות בקמפוס בחצי השנה הראשונה, לאחר חצי שנה תהיה זכאי להגיש בקשה לעבוד גם מחוץ לקמפוס בהיקף של 20 ש"ש.
היכן כדאי ללמוד זו שאלה טובה, היות ואין לי מושג איך עובד תואר שני בפיזיוטרפיה הייתי מציע לך לבדוק באוניברסיטאות בערים הגדולות מי מציע את המסלול שנראה לך הכי טוב ואז לנסות להתקבל לאלו שגם נמצאות בערים שאשתך תוכל למצוא בהן עבודה כל שהיא בקלות יחסית. לטעמי יהיה לה קל למצוא עבודה בערים לפי הסדר הבא, קלגרי, אדמונטון, טורונטו\ונקוובר. לגבי מלגה שכ"ד וכו' אני אשאיר לך לעשות קצת שעורי בית.
לא נראה לי שתהיה לך בעיה למצוא עבודה לאחר סיום התואר.
עידו.

מסכים כמעט עם הכל

אולי חוץ מהערים בהן יהיה קל למצוא עבודה...
עבודה בהוראה כמו שציינת יהיה מאד קשה למצוא- במיוחד בלי רישוי מקומי. ולגבי עבודות אחרות הייתי מוסיף עוד כמה ערים לרשימה כמו ססקטון, הליפקס (דלהאוזי אוניברסיטה לא רעה בכלל) ועוד.

למעלה