הממ...
קצת מסובך העניין... אני מניח שיש לך BA... ברוב אירופה שיטות התארים לא הולכות כמו השיטה האמריקאית-אנגלית-ישראלית. בספרד יש DIPLOMATURA ו LICENCIATURA - פרימר סיקלו וסגונדו סיקלו בהתאמה. אחרי ה-LICENCIATURA אתה
בנוסף יכול לעשות מאסטר. למיטב הבנתי דיפלומטורה מקבילה לקצת פחות מתואר ראשון, וליסנסיאטורה לקצת פחות מתואר שני. אני יודע שאנשים שעשו HOMOLOGACION לליסנסיאטורה, קיבלו MA. כל העניין הוא קצת מבולגן בגלל החוסר התאמה. יצאה לפני שבוע בעיתון כתבה על השינויים שנעשים באירופה בשביל לאחד את רמת הלימודים והתארים. כחלק מהעניין רוב התארים (פרט לרפואה ודומיו) יימשכו 4 שנים
לא 3 פרימר סיקלו ו-5 עם הסגונדו, אלא 4 באופן גורף. ולאחריהם יהיה אפשר לעשות מאסטר. אם עוד לא התבלבלת לגמרי ואתה עדיין עוקב, קודם כל סחטיין
אפילו אני כבר נאבדתי, ובכל מקרה אני ממליץ שתפנה לשגרירות ספרד. למרות שאני בספק אם הם מעודכנים. לגבי Convalidaciones, הכוונה היא לאישור קרדיטים על קורסים למיטב הבנתי. אין דרישה לגבי ידע בספרדית
מבחינתם זו כבר בעייה שלך... לגבי שנה הבאה - תשכח מזה
אתה לא יכול להתחיל תואר שני (אני מדבר ברמת העיקרון...) בלי שספרד תכיר לך בתואר הראשון. ה-Homologación יכולה לקחת בקלות 6-12 חודשים. הייתי ממליץ על מדריד. בייחוד לאור העובדה שבברצלונה יש פחות מבחר כי חלק מהאוני' מלמדות בקטלנית. המון מידע והמון בלאגן... גם אני לא יודע מה יהיה בשנה הבאה... אני לומד פרימר סיקלו ועדיין לא הצלחתי להבין מה השפעת השינויים עליי... בהצלחה.