לימודים בסין

• פותח הנושא j i p
  • פורסם בתאריך

j i p

New member
לימודים בסין

שלום לכולם, אני עוקבת אחריכם מזה זמן מה וסוף סוף יש לי שאלה וכולי תקווה שבעקבותיה אוכל גם לתרום בעתיד.. אני נוסעת (ב"ה) לבייג'ין ב-15 לאוגוסט עד תחילת אוקטובר למטרת לימודי השפה הסינית באופן קצת יותר רציני ומעשי. (מסיימת שנה ב' בחוג ללימודי מזרח אסיה). הייתי שמחה לקבל שם של בי"ס לשפות באזור או מורה פרטי (לא אוניברסיטה- יש לי רק חודש וחצי), גם מקום אחר שאינו בייג'ין יתקבל בברכה.. ושאלה נוספת פיצית: לתקופה של חודש וחצי עדיף לשכור דירה או להשתכן בגסט האוס? (יש שם כאלה בכלל?) אני מניחה שעניתם על שאלות כגון אלו עשרות פעמים אבל סיימתי עכשיו את לקרוא את כל הדפים הפעילים בפורום הנוכחי, בפורום ישראלים באסיה וגם בקומונת סין סינית וסינים ולא מצאתי תשובה אז אנא..כל מידע יתקבל בתודה! יום טוב, הדס

GnomeBubble

New member
אני לא יודע ממש הרבה

אבל לפחות בנושא של מגורים - אני מניח שלזמן כזה קצר יהיה קשה להשיג דירה, אבל אולי אני טועה. גסטהאוסים, בכל מקרה, יש הרבה בבייג'ינג, למרות שהמחיר יקר יחסית בהשוואה למקומות יותר קטנים/מרוחקים בסין. ובדרך כלל גם בגסטהאוס, אם תסגרי עם בעלי המקום מראש על שהות ארוכה של חודש או יותר תוכלי לקבל הנחה.

happydog23

New member
בכל האזור שמסביב ל- BLCU

יש הרבה בתי-ספר פרטיים, אני לא זוכר שמות כל-כך, אבל אני זוכר איפה הם נמצאים - הבית-ספר הקוריאני (מלמד סינית אל דאגה) - ליד תחנת ה-subway 地铁 בשם wudaokou 五道口. בית-ספר פרטי בשם (נדמה לי, לא בטוח) 大山, שנמצא בצמוד למלון בשם... שכחתי, אבל זה בצמוד לשער המערבי של BLCU. כן, מעורפל, אני יודע, אבל זה יתן לך כיוון כללי לחפש בו. נסי לחפש ב- www.thatsbj.com, זה עיתון של זרים בבייג'ינג בו יש הרבה פירסומים לדברים האלה (נסי לחפש בפורום שלו).

למעלה