לימודים בסין
שלום לחברי הפורום הנכבדים
ב-2011, לאחר טיול של כחצי שנה בסין, אני מתכנן להישאר במדינה לשנה נוספת ללימודי סינית. אני משוטט כעת בחיפושים אחר במקום האידיאלי עבורי ללימודים, וכרגע יש לי 3 אופציות מרכזיות. אולי אתם תוכלו לסייע לי בתהליך הבחירה. השיקולים שלי הם כאלה: *אני רוצה מקום שהאוכלוסיה המקומית תדבר מנדרינית ולא ניב אחר (לכן למשל שאנגחאי פחות באה בחשבון). *אני רוצה מקום שיש בו זרים, אבל לא ברמה שתסיט את תשומת לבי לחלוטין מהלימודים (לכן למשל אני מהסס לגבי אוניבריסטת BLCU בבייג'ינג). *עם זאת, אני רוצה מקום שיש בו גם מה לעשות ושיש בו חיי לילה ומקומות לפגוש אנשים. *עדיפות למוסד שמספר התלמידים בכיתה אינו גדול. כרגע האופציות המרכזיות שלי הן: -ללמוד בבייג'ינג (כמו שאמרתי אני מהסס לגבי BLCU. אני לא יודע איך הרמה של 清华 או של 北大. מצאתי גם מקום שנראה נחמד שנקרא UIR - University of International relations, מישהו שמע עליו?). -ללמוד בטיוואן (החסרון שם הוא שהם משתמשים בשיטת הכתב המסורתית ולא המפושטת, ואני לא יודע אם כדאי לי ללמוד את זה ולהשקיע בזה הרבה משאבים). -ללמוד ב-大连. העיר גם נמצאת במיקום טוב, גם הסביבה הלשונית שם טובה, גם קראתי שהעיר נחשבת נקייה ונעימה. למישהו יצא לבקר שם? יש שם אוניברסיטה שנקראת DUT - Dalian University of Technology שעשויה להיות טובה, למרות שלא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על מספר התלמידים בכיתה, רמת הלימוד וכו'). יש למישהו איזשהו טיפ לגבי אחת מהאופציות, או המלצה למקום אחר שעשוי להיות מעניין? תודה! 
שלום לחברי הפורום הנכבדים