לימודים ביפן! :))))

• פותח הנושא ara2
  • פורסם בתאריך

ara2

New member
לימודים ביפן! :))))

שלום לכולם! זו בעצם הפעם הראשונה שאני כותב בפורום! אז שלום לכולם! ^__^ אני מתכונן לנסוע ללמוד ביפן בקיץ, ללמוד יפנית! בבית ספר פרטי! כבר הכרתי כמה חברים שנסעו. הבעיה היא שלא שמרתי איתם על קשר! אז הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש פה אנשים שעשו את זה? או עושים את זה עכשיו? הייתי מאוד רוצה לשמוע על איך זה? ואיזה בית ספר טוב אנשים מכירים? ועוד שאלה היא בעיניין הויזה! איך נתנת הויזה לסטודנט? תודה ענקים מראש!!! כל פרט יתקבל בברכה!! :))

JPing

New member
לגבי הויזה

זו לא ויזת סטודנט אם אתה לא לומד במוסד אונברסיטאי! אתה יכול לקבל ויזת תלמיד ( שונה מויזת סטודנט בפרק הזמן שהיא מקציבה ללמידה ובאופן /אפשרות הארכה שלה) . בעקרון אתה מקבל ויזה לשנה אם אופציה לשנה שניה( זה אמור להספיק לך להגיע לרמה גבוה מאוד) .

ara2

New member
תודה! משהו יודע לגבי עבודה?

האם הויזה הזאת נותנת לך גם לעבוד? וגם שהכוונה זה ללכת ללמוד באחת האוניברסיטאוט שם! אז זה אפשרי להמיר את הויזה שלי כאשר אני כבר שם?

JPing

New member
מידע נוסף

ויזת תלמיד/סטודנט מאפשרת עבודה רק במקרים מסוימים וצריך אישור של ביה"ס/המוסד האונברסיטאי. לגבי החלפת ויזת התלמיד בסטודנט : אני יודע שזה אפשרי אבל אני בטוח שזה מעורב בהמון בירוקרטיה .

GnomeBubble

New member
נראה לי שיש מידע שמתאים לך בדיוק

בשאלות הנפוצות. אם לא שינו את התנאים, אז כנראה שויזת הסטודנט הזאת כוללת אישור עבודה, ואז תוכל לעבוד בלי שום בעיה. אם אתה דובר אנגלית כשפת-אם, לא תהיה לך גם בעיה למצוא עבודה בתור מורה לאנגלית, וגם אם לא אני מניח שתוכל למצוא איזושהיא עבודה שלא מצריכה ידע שוטף ביפנית.

JPing

New member
מידע נוסף :

אמם לפי משרד החוץ היפני אסור לעבוד http://www.mofa.go.jp/j_info/visit/visa/03.html#b

למעלה