לימודים בהולנד

meirmaya

New member
לימודים בהולנד

שלום אני מנסה להירשם בימים אלו לבית ספר לפיזיותרפיה באמסטרדם ויש לי כמה שאלות : אני מעוניין להבין מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות על מנת להירשם, הכוונה מבחינת ויזה ואישורי שיהיה?. בנוסף אישתי עוברת איתי ויש לה כבר תואר ראשון והיא מעוניינת לעבוד בזמן שאני אלמד, איזה אישור עבודה היא צריכה להוציא ומאיפה מנפיקים אותו ? עוד שאלה : אני יודע שעלויות המחייה באמסטרדם הם מאוד יקרות ואין לי כוונה לגור שם השאלה איפה כדאי לחיות אני אלמד בHOGESCHOOL VAN AMSTERDAM ואני רוצה לדעת איפה כדאי לחפש מקום מגורים אשמח לשמו ממך תודה ויום טוב מאיר

מלפפiן

New member
שלום מאיר,

לגבי ויזה/אישורי שהייה ועבודה, תבדוק באתר של משרד ההגירה - IND לגבי המקרה שלכם. לגבי מגורים, אפשר לצאת מאמסטרדם לערים הסמוכות, HOOFDDORP תהיה בדר"כ יותר זולה, שכונות מסוימות בהארלם יהיו גם יותר זולות, וכמובן ערים נוספות אבל שם אני פחות מכירה. השאלה מה מחפשים וכמה רוצים להוציא. בכל מקרה תיקח בחשבון שמציאת מגורים ב-99% מהמקרים מתבצעת כאן דרך תיווך, כך שתמיד תוכלו לתאר למתווך מה אתם בדיוק מחפשים ולשמוע את הצעותיו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

meirmaya

New member
תודה

דרך איזה משרדי תיווך פה ? כי מצאתי חברות שעוזרות למעבר לפולין והונגריה אבל לא להולנד. בגדול אנחנו נשואים ולא בני 22 ועברנו את הגיל של לגור במעונות, כך שדירת שני חדרים יכולה להיות לנו טובה. מכיוון שהתואר שלי עמוס אני לא יכול לעבוד כמעט ( אם בכלל) אז אנחנו מחפשים דירות זולות . יש לך מושג איך מסתדרים מבחינת מציאת עבודה שם ? אנחנו רוצים לנסות ללמוד את השפה כמה שיותר מהר כי זה בטוח עוזר. תודה על העזרה מאיר

מלפפiן

New member
התכוונתי יותר למתווכים "רגילים" שמתעסקים

רק בתיווך דירות, אבל אם אתם מחפשים ממש חברות שעוזרות ב-RELOCATION, אז אני מציעה לך לחפש באתר הזה, יש שם פרסומות לברות שונות, חוצמזה תוכל למצוא שם גם מידע נוסף בקשר למגורים, עבודה וכולי.

למעלה