לימודים בהולנד.

rtokkie

New member
לימודים בהולנד.

אהלן, אני אזרחית הולנד והכל, ולאחרונה החלטתי שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה בהולנד, ולא בישראל. מצאתי כבר מספר מקומות אליהם אהיה מעוניינת להרשם, אך רציתי לדעת איך ואם בכלל אני יכולה להמיר את תעודת הבגרות שלי, לתעודה המקומית... אני פשוט יום שישי הבא מגיעה לישראל לשבוע, הוייתי שמחה לסדר את הכל כמה שיותר מוקדם, ולא להתקע עם זה ברגע האחרון. תודה מראש, רעות

smaak

New member
שתי דרכים:

1. אם זה בישראל, לפנות לנוטריון דובר הולנדית (אני מכירה אחד, אם את רוצה מוזמנת לפנות אלי דרך מערכת המסרים), ולבקש תרגום עם חותמת נוטריונית. סביר להניח שתצטרכי לאשר את החותמת שלו עם אפוסטיל. ככה קורה עם תעודות מתורגמות מישראל בדרך כלל. 2. לתרגם את התעודה בהולנד על ידי עו"ד דובר הולנדית ועברית. יש מישהי מאנטוורפן שעושה עבורינו תרגומים נוטריונים במקרה הצורך כולל אישור בית משפט הנחוץ במקרה הזה. אם את רוצה אפשר גם במסר.

מלפפiן

New member
היי רעות, את צריכה לתרגם את תעודת הבגרות

לאנגלית או הולנדית (אצל מתרגם מוסמך) ולתת את התעודה להערכה בהולנד. אם אני לא טועה את יכולה לתת את התעודה להערכה גם דרך האוניברסיטה, אבל רצוי לברר שם את זה. בכל מקרה המשרד שהאחראי על הערכת תעודות נקרא IDW ובקישור הזה אפשר למצוא עוד פרטים.

rtokkie

New member
וואו! תודה!! עזרתם לי מאוד, ולשגרירות הולנד

לשגרירות הולנד בישראל אין טעם לפנות, נכון?! תודה שחסכתם לי כמה הליכות מיותרות!

buffer

New member
אני "הסתפקתי" בתרגום נוטריוני

זה לא זול, אבל זה עבד. תבררי עם המשרד של המוסד בו את רוצה ללמוד מה הם דורשים.

HollandGuy24

New member
אם זה עדיין רלוונטי

אני כרגע עדיין סטודנט ועברתי את התהליך בעצמי.... אם את צריכה עזרה תשלחי לי הודעה ואני אשמח להדריך אותך צעד צעד...

למעלה