לימודים בדנמרק

henney

New member
לימודים בדנמרק

היי, יצא לי לחשוב הרבה על הלימודים שאחרי הצבא ובשיטוטים באינטרנט ניתקלתי הרבה בהילולי רמת הלימודים הגבוהים בדנמרק. הייתי רוצה לדעת האם ניתן לעשות תואר ראשון במקצוע ריאלים בדנמרק באנגלית (יש לי אזרחות אמריקאית ושל האיחוד האירופי), משום מה יש לי הרגשה שלא, ושמתי עין על התוכנית ללימוד ביולוגיה מולקולרית שלהם. במידה וכן אפשר, האם צריך לעבור מבחנים בסיגנון פסיכומטרי או SAT? בחינה ברמה של האנגלית זה ברור, אך האם פרט לתעודת בגרות ורמה טובה באנגלית צריך עוד משהו??? אשמח גם לדעת על תנאי סף לאוניברסטאות אחרות בסקנדינביה.... תודה רבה מראש!

ezha25

New member
הי :)

אני סיימתי עכשיו תואר שני בדנמרק. ולפי מה שידוע לי- הרוב הגורף של התוכניות באנגלית הוא לתואר שני. היית ממליצה לך פשוט לעבור על האתרים של האוניברסיטאות ולבדוק. אבל שוב, ממה שראיתי עד כה, גם אם יש כמה קורסים שמועברים באנגלית לתואר ראשון, זה עדיין נכנס לקטגוריה של "תואר בדנית" ולכן חייבים לעבור מבחן בשפה הדנית כדי להתקבל. אם אני לא טועה, אין צורך בפסכומטרי, אבל שוב, עשיתי כאן תואר שני ולא ראשון ואני מניחה שלכל פקולטה יש החוקים שלה. מה שאני יכולה לאמר בוודאות זה שאנשי המנהלה כאן מקסימים, עונים מהר ולעניין. הייתה לי התכתבות מאוד ארוכה עם אוניברסיטת קופנהגן לפני שהתחלתי ללמוד, והם עזרו לי המון ותמיד ענו לי בסבלנות. כמובן אם יש לך אזרחות של אחת ממדינות האיחוד- זה יקל על המעבר ואולי גם על הקבלה ללימודים. אז אולי שווה לעשות תואר ראשון בארץ ולהמשיך הלאה לתואר שני בדנמרק? שיהיה המון בהצלחה!

forglemmigej

New member
מה שהיא אמרה לגמרי../images/Emo45.gif

להכנס ולחפור באתרי האוניברסיטה . גם אני ממליצה על תואר בארץ לא בגלל הבדלי הרמות כי ממש אין אלא יותר נוח ללמוד בשפת האם שלך ותואר שני זה קצת יותר קל כבר כי משופשפים אני עשיתי אותו לגמרי בדנית אבל אחרי שישבתי כמה שנים על השפה .

למעלה