לימודים בגרמניה

Caprica Six

New member
לימודים בגרמניה

שלום לכולם, רציתי לברר בקשר ללימודים בגרמניה וזכויות שיש לי שם. אני בעלת אזרחות גרמנית ורציתי לדעת מה זה בעצם אומר מבחינת כמה דברים, הבנתי שלימודים אקדמאים באוניברסיטאות הם על חשבון המדינה, האם זה נכון? במידה וכן, האם מישהו יודע מה תנאי הקבלה? זה רק במוסדות מסויימים? במקצוע מסויים? האם יש עזרה לסטודנטים מבחינה כלכלית? והאם זה גם מבחינת מגורים. אם מישהו מכיר מניסיון מוסדות לימודיים שם, אשמח לשמוע על זה גם כן :). עוד שאלה בנוגע לנושא, במידה ואני ארצה לעבור למדינה אחרת באירופה, למשל הולנד, האם דרכון אירופאי מקנה לי זכויות בנוגע ללימודים ומגורים גם כן? תודה
. מירית

caroline barina

New member
קחי אותי מאוד בערבון מוגבל..

אבל לי יש דרכון בריטי ואני יודעת שבבריטניה אני יכולה ללמוד בחינם אבל זה רק אחרי שאני חייה שם 4 או 5 שנים... באנגליה כן יש עזרה מבחינת מגורים אממ.. ולגביי מדינה אחרת, אני יודעת שעם הדרכון שלי אני יכולה לגור כמעט בכל אירופה.. אני מאמינה שגם את.. אבל שוב, קחי את הדברים שלי בערבון מוגבל כי אני ממש ממש לא הסמכות לתת לך תשובות... בהצלחה

bulllli

New member
אין לך זכויות מיוחדות כגרמניה

הלימודים עולים בין 260 יורו בערך בברלין ועד 800 במקומות אחרים בגרמניה. צריך להיות ספציפי. כל מה ששאלת כבר נשאל כאן ובפורום לומדים באירופה ופורום גרמנית ותרבות גרמניה וכדאי לקרוא את המאמרים והקישורים שנכתבו שם!

למעלה