לימודים בגרמניה

baby beatle

New member
לימודים בגרמניה

שלום רציתי לדעת אם מישהו יוכל לייעץ לי על לימודים בגרמניה, אני בעלת אזרחות אירופאית-רומני וחברה שלי בעלת אזרחות בריטית אנחנו מעונינות ללמוד שם בשנה הבאה ורצינו לקבל מידע על כיצד נרשמים והיכן ניתן לקבל מידע וכדומה תחומי הלימודים הנם אדריכלות ושיווק ומינהל עסקים תודה מראש

גוזליה

New member
גרמניה מדינה גדולה../images/Emo178.gif

איפה בגרמניה? באיזו עיר? באיזה מוסד? ומה בדיוק את שואלת? איך להרשם? זה הזמן לתת לאצבעות ללכת במקומך, להכנס לגוגל, להתחיל לחפש אוניברסיטאות בערים הרלוונטיות לך (אין דין אוניברסיטה במינכן כדין אוניברסיטה בברלין למשל), לבדוק מהם נתנוי הקבלה, מהו שכר הלימוד, וכיוב'. כל האוניברסיטאות הגדולות בכל העולם מחזיקות אתרי אינטרנט מפורטים ביותר בהם ניתן ללמוד הרבה על הליך ההרשמה, וכמו כן גם ליצור קשר במייל עם הגורמים הרלוונטיים. בהצלחה.

yaelisam

New member
כמה דברים

מידע אפשר למצוא באתר של ה- DAAD http://www.daad.de/en/index.html מעבר לזה את מוזמנת לפשפש בארכיון של פורום גרמנית ותרבות גרמניה, שם תמצאי המון מידע על הנושא הזה בדיוק, אחרי חיפוש קל אחר מילים כמו: "לימודים בגרמניה" "אוניברסיטה" וכו'. גם בקישורי הפורום תוכלי למצוא שם המון מידע. כשיהיו לך שאלות יותר ממוקדות, אני מניחה שיוכלו לעזור לך יותר. בהצלחה!

למעלה