לימודים בגרמניה - כללי

Lear22

New member
לימודים בגרמניה - כללי

שלום לכולכם. התחלתי קצת לברר עם לימודים בגרמניה. למיטב הבנתי הלימודים הם בחינם. אבל: מישהו יודע מה התנאים באופן כללי להתקבל לאוניברסיטה? ממוצע בגרות\פסיכומטרי וכל השאר? בכל האתרים שבדקתי לא היה מידע מספק. ביררתי באופן ספציפי על האוניברסיטה לקולנוע ומדיה בקאלן. מישהו מכיר את ביה"ס? לפי ברורים קצרים הבנתי שהוא מאוד נחשב, ומתוך תרגום דרך הווב של עמוד ההרשמות הבנתי שצריך להכין סרט שמהוה תנאי קבלה. מישהו יכול אולי לתת עוד פרטים? בכללי על לימודים בגרמניה? וקולנוע בפרט? בתודה מראש!

Jemand

New member
ובכן,

פסיכומטרי לא צריך. 3 יח"ל מתמטיקה, 4 יח"ל אנגלית, ועוד 4 יח"ל נוספות מכל מקצוע שהוא מהווים את תנאי הקבלה הבסיסיים. כמובן שהלימודים בגרמניה הם בגרמנית, כך שעליך לעבור מבחן שפה, שבשביל להגיע לרמתו עליך ללמוד בסביבות ה 8 חודשים +- גרמנית (800-1200 שעות). אני לא מכיר את האוניברסיטה בקלן, אבל אני יודע שקלן היא העיר ללמוד בה מה שנקרא "מדיה", מה גם שרוב מרכזי הטלוויזיה והרדיו נמצאים שם. מקווה שעזרתי,

Jemand

New member
ו...

כדאי לך לברר אם האונ' היא פרטית או ממשלתית, בגלל שהלימודים בגרמניה הם חינם רק במוסדות הממשלתיים כמובן.

Lear22

New member
איפה אני יכול לברר

אם האוניברסיטה בקלן היא ממשלתית או לא? מישהו יודע?

Jemand

New member
נתחיל בזה שתספר לי איך קוראים לה.

והדוד יברר.

Lear22

New member
שמה:Kunsthochschule für Medien Köln

או באנגלית: Academy of Media Arts, Cologne אני אעלה זה גם בכפוסט בפורום תודה!!!

Jemand

New member
אני חושב שלא,

ואם אני צודק, אז כמו לכל דבר בחיים, יש לזה 2 צדדים: הרע: כמובן הכסף... הטוב: הרבה יותר קל להתקבל, ולרב אין דרישות שפה כך שזה חוסך הרבה זמן(אם אתה לא מפחד מהשפה ואתה סומך על עצמך שתסתתדר). אבל, יכול להיות שאני טועה,(אני מסתמך על קריאת טופס הקבלה לאקדמיה, ועל פניו נראה שמדובר במוסד פרטי) וחוצמזה, אני לא חושב שחסרות בגרמניה אוניברסיטאות ממשלתיות שאפשר ללמוד בהם לימודי קולנוע.... להלן לינק עם רשימת רוב האונ' הממשלתיות(הוא די ישן אבל נראה לי שהוא תקף, אני בעצמי השתמשתי בו לפני כמה שנים) שיהיה בהצלחה,

Lear22

New member
האוניברסיטה

שדיברתי עליה מופיעה ברשימה שבלינק שלך. זה אומר שהיא כן ממשלתית בכל זאת?

Jemand

New member
האמת היא שכן!

וואלה? חיפשתי אותה שם ולא מצאתי.... אם היא מופיעה שם אז סחטיין, היא ממשלתית.

Lear22

New member
אם מישהו

יודע ומכיר מה נחשב לבי"ס הכי טוב לקולנוע בגרמניה אני אודה לו יום טוב

למעלה