לימודים בברצלונה

מיי2

New member
לימודים בברצלונה

שלום! האם מישהו יודע פרטים על לימודי עיצוב פנים או אדריכלות בברצלונה? איפה כדאי ללמוד, עלויות ועלויות מחיה בברצלונה ובכלל כל פרט יתקבל בברכה...

mr bones

New member
לימודים בברצלונה

הנה לינק ללימודים בספרד http://yoram.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=globaleducation/country&id=10 תחפשי שם לימודי אדריכלות בברצלונה אין לי ספק שאת תמצאי את מה שאת מחפשת שם. בנוסף זה רלוונטי לסטודנטים מישראל.

boaz a1

New member
עיצוב פנים

ישנה בברצלונה שלוחה של בית הספר האיטלקי לעיצוב IED. הוא נחשב לאחד הטובים באירופה. מדובר בבית ספר פרטי המקושר לחברות עסקיות רבות ומאפשר לסטודנטים להתנסות באותן חברות. עלות הלימודים כ- 6000 יורו לשנה. הלימודים נמשכים 3 שנים.

russian girl

New member
שאלה לבועז../images/Emo62.gif

ied נותן מלגות לתלמידים זרים??..והאם יש מעונות?(וכמה זה עולה לתלמידים זרים??)-נכנסתי לאתר, אבל לא מצאתי תשובות לשאלות האלו..מקווה שתוכל לעזור.. thanx,גלה.

boaz a1

New member
תשובה לא כל כך חיובית

לצערי התשובה לשתי שאלותייך היא :לא. מדובר בבית ספר פרטי הנחשב למוביל באירופה. לגבי מעונות, כרגע אין אבל אני יודע שבסניף בית הספר בטורינו פתחו השנה מעונות אז אולי בעתיד זה יקרה גם בברצלונה. למרות המחיר אם תשווי אותו לבתי הספר הטובים לעיצוב בארה"ב, תגלי שהוא זול מהם באופן משמעותי.

מיי2

New member
עוד שאלה לבועז

היי בועז, תודה על העזרה, רציתי לדעת אם אתה מכיר מישהו (או אתה בעצמך) שלמד ב-IED ואפשר לשאול אותו שאלות יותר ספציפיות, אם כן אני אשמח...

למעלה