לימודים בארה"ב

alexkog1

New member
לימודים בארה"ב

שלום חברים,
החלטתי להעלות הילוך ולהגשים את החלום.
אני וחברה שלי חולמים לעבור לארה"ב , לי יש תואר בהנדסת מע' תקשורת (בגדול תכנות) ובעל שנה וחצי ניסיון.
חברה שלי מסיימת הנדסת בניין השנה.

היינו רוצים לקבל המלצות איך כדאי להתחיל את התהליך:
א. מידע לגביי אוניברסיטאות והמלגות שלהם (הפנייה למקורות אמינים תתקבל בברכה)
ב. האם ניתן לשלב עבודה בזמן התואר.
ג. על איזה סכומים מדובר בתואר שני.

אני מתלבט בין מנהל עסקים למדעי המחשב , אז אם למישהו היה ניסיון ומוכן לשתף אותי בניסיונו אני אודה לו מאוד.

תודה

אני מניחה שאנשים שקשורים למדעי המחשב

יגיבו ישירות על התחום שלך.
רק לגבי העניין של לשלב עבודה: האם אתם אזרחים אמריקאיים במקרה? כי אם לא, הרי שתשהו בארה"ב על ויזת סטודנט, והיכולת לעבוד ולהתפרנס עם ויזה כזו מוגבלת מאוד. מותר לעבוד רק מספר מוגבל של שעות ולפחות בהתחלה מותר לעבוד רק בקמפוס.
כשאתה אומר מנהל עסקים אתה מתכוון ל-MBA?

alexkog1

New member
כן MBA

לצערי אנחנו לא אמריקאים , אגב מה החוק שלהם אומר לגביי פרילנס דרך האינטרנט ?

אני לא בטוחה בעניין החוק לגבי עבודה

ולא רוצה להסתכן בלהגיד משהו שגוי. אולי ב'עוברים לארה"ב' יידעו יותר.
לגבי MBA רק אומר שזה תואר יקר מאוד, ומאוד קשה לקבל מלגות עבורו, כי זה נחשב תואר שאחר כך אפשר לעבוד ו"להחזיר את העלויות" שלו (אלה מסלולי לימודים ששמים בהם דגש על נטוורקינג, מציאת התמחויות תוך כדי הלימודים וכדומה).

alexkog1

New member
חקרתי ומצאתי שיש בקרוב כנס MBA

הפניה לאתר הכנס ,
http://bit.ly/NuLO93
, מקווה שאוכל לקבל את כל המידע שם.
תודה על העזרה.

Julia Gor

New member
MBA vs computer science

I would strongly recommend going for a computer science degree unless you have a spectacular GMAT score (in which case you could get into a more higher ranked school and secure a job offer by graduation time). In a current economy, the engineering degree will take you farther. Further, your job experience might not be enough for an MBA applicant (unless you have an army experience as well). As for working during the school year, you are indeed very limited in your options. As an MBA, though, you could earn quiet a lot during your summer internship, provided you are attending the top tier school (see my earlier comment on a great GMAT score).
Hope it helps.

Julia Gorodetsky

the-way-in@com
[email protected]

גברת בץ

New member
יש גם תכניות משולבות

בגדול, תואר שני בהנדסה זה לא נפוץ כאן. דוקטורט בד"כ יבוא עם מלגה.
ל-MBA יותר קשה לקבל מלגות, אבל אפשרי. לרוב תכניות ה-MBA בבתי הספר הטובים יש שכ"ל של פחות או יותר $100K (כנראה יותר).

ובחזרה לכותרת של ההודעה - יש גם תכניות משולבות של מנהל עסקים והנדסה, אני עושה אחת כזאת שמתמקדת ב-operations, אבל יש עוד.

למעלה