לימודים באנגליה

KOO91

New member
לימודים באנגליה

היי לכולם,
ראיתי פה כמה שאלות על הנושא אבל האמת שזה בלבל אותי יותר מכל דבר.
אני כבר כמה חודשים חושבת על לנסוע ללמוד בחו"ל, ועם כל האהבה שלי לאנגליה חשבתי למה לא לשם. השאלה היא מה הפרוצדורה?
האם קודם לנסות להתקבל לשם, ורק לאחר מכן לנסות להגיש בקשה לויזת סטודנט?
כמה זמן לוקח עד שמאשרים את הבקשה לויזת סטודנט?

בנוסף, עלתה לי מחשבה שלפני שאני רצה על לימודים בחו"ל כדאי לוודא אם זה באמת מתאים לי ואת זה אוכל לעשות רק ע"י לחיות במדינה אחרת כמה חודשים... אבל גם אז אני אצטרך עבודה והייתי מעדיפה לעבוד בעבודה חוקית. האם יש תהליך לקבלת אשרת עבודה לאנגליה? זה בכלל אפשרי?
אולי אפילו שווה לנסות להגר?

אציין גם שלצערי הרב (!!!) אין לי אזרחות זרה (אולי רק ארגנטינאית אבל זה בבדיקה), והבנתי שזו יכולה להיות בעיה רצינית בשבילי.

אשמח אם תענו לי על השאלות, ברור לי שתוכלו לכוון אותי יותר מכל אחד אחר.
תודה והמשך יום נעים :)

Optimistic Girl

New member
עבודה

יש כמה אופציות
או שללכת למכירות עם ויזה חוקית -עגלות או מכירת ציורים.
ופה האתגר הוא שלך, לבדוק האם מוציאים ויזה חוקית.

או שלחפש התנדבות באנגליה
ואז אולי תוכלי להוציא ויזת מתנדב.
יש המון מקומות שמחפשים מתנדבים..

על שאלות אחרות לא יודעת לענות לך,
מוזמנת גם לעשות חיפוש בפורום תחת מילים 'ויזה סטודנט אנגליה '

בהצלחה

KOO91

New member
תודה על התגובה :)

אהבתי את הרעיון של ההתנדבות, מאוד אפילו, אבל איך אני מתחילה בכלל לחפש דבר כזה?

Optimistic Girl

New member

באתר כמו זה:
http://www.goabroad.com/volunteer-abroad

נ.ב אם תחפשי היטב, תראי גם התנדבויות שלא עולות כסף וגם משלמים לאדם דמי מתנדב, אלו התנדבויות ארוכות של שנה-שנתיים.

נ.ב ישנו גם ארגון שנקרא קמפהיל -אבל זה לא מתאים לכל אחד...
חיפוש בגוגל יתן לך את המידע עליו.

בהצלחה!

Optimistic Girl

New member

באתר כמו זה:
http://www.goabroad.com/volunteer-abroad

נ.ב אם תחפשי היטב, תראי גם התנדבויות שלא עולות כסף וגם משלמים לאדם דמי מתנדב, אלו התנדבויות ארוכות של שנה-שנתיים.

נ.ב ישנו גם ארגון שנקרא קמפהיל -אבל זה לא מתאים לכל אחד...
חיפוש בגוגל יתן לך את המידע עליו.

בהצלחה!

hey, couple of things

if you want to study in the uk you have to get accepted first and then get a student visa with the university's confirmation.
either way right now you will have to pay the fees like any international student, even if you get the argentinian passport.
if you want to apply for 2013-2014 you should start the process now as you need to apply until sometime in december if i'm not mistaken.

regarding work- if you get accepted as a student you can work up to 20 hours per week at any job, not just carts and selling painting :)

if you want to work before you study, not sure about that, it's not very legal unless someone is paying for your visa, wouldn't recommend it. i really liked england and london before i actually moved here, but it's really nice, the student life here is amazing.

למעלה