לימודים באירלנד

Wolf woman

New member
לימודים באירלנד

אם למישהו בא לעזור לי זה יהיה ממש נפלא :) אז ככה, רציתי לדעת מה צריך לעשות קודם, להתקבל לקולג' עצמו, או לשלוח בקשה לאשרת לימודים? כאילו, אם צריך אשרת לימודים אז אני לא צריכה מסמך שהתקבלתי למוסד מסויים? ואם אני רוצה להתקבל בתור מישהי שאין לה אזרחות של אחת ממדינות האיחוד האירופאי, אני לא אמורה להציג לפני זה אשרת לימודים?... ועוד משהו, לאן אני אמורה לפנות בשביל לבקש את האשרה הזו?

קודם להתקבל לבית-ספר מסויים

אחר כך לקבל את כל המסמכים מהמוסד עצמו, להגיע לאירלנד ולהגיד באימיגריישן שבאת להיות סטודנטית ולהראות את כל המסמכים ואז ללכת למשרד ההגירה הקרוב למקום מגורייך (האיריים) ולקבל אשרת לימודים לסטודנט זר. הסיבה שאני לא מפרטת לגבי המסמכים היא כי באמת קודם כל תמצאי ותתקבלי לבית ספר ואז תמשיכי משם.

Wolf woman

New member
תודה

אבל זה לא עשוי לקחת אולי חצי שנה עד שמקבלים את האישור? בטוח שככה תמיד עושים את זה?

לא, נכנסים לאירלנד עם ויזה זמנית ומסדירים

את הסטטוס במשרדי הגירה שם. ושום דבר לא בטוח, אף פעם. כשזה יהיה יותר רלוונטי, שווה לבדוק שוב.

yo1311

New member
why not try google?../images/Emo10.gif

A simple search on google for 'Irish student visa' would have come up with this- directly from the Irish govn;t portal- all you ever wanted to know about Student visas for London - and more... pls note that you have to show that you will have enough money to support yourself EURO7000pa, and purchase private medical insurance for the duration. http://www.inis.gov.ie/en/INIS/Pages/Student_Visa_Guidelines There is an Irish embassy in Israel- which can probably offer some further help and info good luck...​

השגרירות האירית בישראל

לא מספקת תשובות לגבי ויזות. לפחות לא לפני שנתיים שלוש.

Wolf woman

New member
תודה

ועברתי על הקישור, מאוחר יותר אני אקרא אותו כמו שצריך. ואני תמיד מסתבכת בלחפש דברים ביורוקרטיים... זו הסיבה ששאלתי פה.

Wolf woman

New member
אגב

איך מוכיחים שיש מספיק כסף? אם לי יש חלק ממנו ואני גם מקבלת תמיכה כלכלית מאבא שלי, איך אני אמורה להוכיח את זה?

למעלה