לימודים באירופה

The Cabana Boy

New member
לימודים באירופה

אהלן,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר אופצייה ללמוד באירופה יחסים בינלאומיים, מדעי המדינה, פוליטיקה או דיפלומטיה שהתקציב למישהו ללא דרכון אירופאי הוא 100,000 ש"ח כולל לימודים, שכר דירה, מחייה וכל שאר הדברים.

רשמתי בפורום לומדים בחו"ל ללא מענה מספק,

תודה מראש!

The Cabana Boy

AdamFI

New member
השאלה אם אתה מוגבל בשפה האנגלית

פה באנגליה יש פוליטיקה ויחסים בינלאומיים, אבל לימודים, חדר במעונות וארוחה ביום (אם לוקחים בחשבון 36 שבועות של לינה) יעלו לך מעל 105 אלף, בלי להחשיב אוכל נוסף, נסיעות, טלפונים וכן הלאה. מה שכן אתה תמיד יכול לעבוד 20 שעות בשבוע.

Nobilis

New member
גם אם כן...

יש תוכניות בשפה האנגלית לא רק באנגליה.

ראשית - יש חלקים אחרים לבריטניה (סקוטלנד, ווילס וצפון אירלנד).
שנית - יש גם את אירלנד עצמה.
ושלישית - ברבות ממדינות האיחוד אפשר למצוא תוכניות לימודים גם באנגלית.

AdamFI

New member
תוכניות הלימוד באנגלית במדינות ביבשת

הן בדרך כלל (!) לא מסובסדות כמו תוכניות הלימוד בשפה הלאומית. אירלנד אני מודע שאני אישית לא מכיר, אבל שכר הלימוד והמעונות בבריטניה כולה הם סביב אותו מחיר.

The Cabana Boy

New member
כן

יש הגבלה לשפה האנגלית

תודה מראש

shanoky

New member
פגשתי לפני יומיים מישהו שלומד פה(פינלנד)

יחסים בינלאומיים... הלימודים פה הם בחינם גם לזרים (בהנחה שמדובר ב BA ... , תארים מתקדמים יותר יכולים לעלות לזרים אבל זה תלוי אוניברסיטה) מה שכן אני לא יודעת באיזה שפה הם לומדים...

באנגליה אני גם מכירה מישהו שלמד את הנושא, אבל בלי דרכון ארופאי ה מאה אלף שלך יספיקו לך לשכר לימוד לשנה בלבד ואולי ישאר לך קצת עודף...

אבל דווקא שמעתי הרבה פעמים מאירופאים שהם באים ללמוד דווקא את הנושא הזה באוניברסיטה העברית בירושלים כי שם זה הקורסים הכי טובים בנושא הזה ( זה מה שהם אמרו... אני לא באמת מכירה את התוכנית)

למעלה